• Emisiuni
  • La Măruță
  • Misty a izbucnit in lacrimi cand a aflat pe cine iubeste Keo. Cantaretul a luat o decizie si a facut o declaratie de dragoste ca-n filme

Misty a izbucnit in lacrimi cand a aflat pe cine iubeste Keo. Cantaretul a luat o decizie si a facut o declaratie de dragoste ca-n filme

Misty a izbucnit in lacrimi cand a aflat pe cine iubeste Keo. Cantaretul a luat o decizie si a facut o declaratie de dragoste ca-n filme

Final neasteptat in relatia controversata dintre Misty si Keo. Astazi, de la 17.30, La Maruta continuam dezvaluirile si va aratam ce s-a intamplat intre cei doi dupa ce Keo i-a spus Alexei ca o iubeste.  

Dupa ce ani de zile a suferit in tacere si a asteptat sa devina iubita oficiala a lui Keo, Misty a avut de indurat critici grele din partea tuturor dupa ce adevarul despre relatia sa interzisa a iesit la iveala.

Misty, pe numele sau adevarat Alexandra Pavel, a decis sa vorbeasca deschis despre triunghiul amoros in care a fost implicata ani de zile, satula sa mai fie condamnata ca i-a stricat relatia Andreei Balan cu Keo. Cu orgoliul ranit, blamata si atacata din toate partile, Misty a decis sa dea cartile pe fata a facut dezvaluiri uluitoare despre tot ce Keo si Andreea Balan au vrut sa ascunda pana acum.

Vizibil emotionata si cu ochii in lacrimi, Misty a recunoscut in emisiunea "La Maruta" ca inca este indragostita pana peste cap de Keo, cu toata ca artistul a amagit-o timp de mai multi ani.

"Eu l-am iubit foarte mult si il voi iubi, dar el a fost intotdeauna un pic nehotarat", a marturisit ea. 

Daca nu cu mult timp in urma, Andreea Balan povestea ca artistul nu a vrut niciodata sa mearga alaturi de ea in concediu, Misty a aratat in exclusivitate poze din vacantele in care a mers cu Keo, fara sa mai lase indoiala asupra faptului ca intre ei a fost o relatie cat se poate de serioasa, nu doar o aventura.

Despartirile si impacarile repetate dintre Misty si Keo i-au adus blondei probleme si discutii in familie. Parintii ei i-au fost mereu alaturi, insa au suferit enorm deoarece fata lor nu reusea sa-si gaseasca fericirea.

Keo a luat o decizie

Dupa ani intregi in care a ezitat intre Andreea si Misty, Keo a reusit in sfarsit sa faca o alegere si le-a transmis un mesaj celor doua femei cu care s-a iubit:

"Am iubit-o enorm pe Andreea si voi avea in continuare cele mai profunde sentimente de respect si prietenie fata de ea. Dar relatia noastra e un capitol incheiat si ii doresc multa fericire. In momentul de fata, toate sentimentele mele de dragoste se indreapta catre Alexa. Daca ma iubeste asa cum o iubesc eu pe ea sper sa reuseasca sa treaca peste".

Misty nu si-a putut stapani lacrimile cand a auzit declaratia lui Keo, dar a recunoscut cu vocea tremuranda ca nu mai poate avea incredere in el. "Increderea mea e sub zero. Sunt paranoica. Ma gandesc ca ei s-au impacat si fac tot felul de jocuri. Ma asteptam oricand sa o aleaga pe Andreea", a marturisit blonda.

A sunat-o dupa emisiune

Keo si-a reinoit declaratiile de dragoste fata de Misty si dupa ce aceasta a iesit din emisiune. Cantaretul a sunat-o, iar blonda a izbucnit din nou in lacrimi, confuza, dar emotionata de gestul fostului ei iubit. 

“Este Keo la telefon. Sunt paranoica. Nu mai stiu ce se intampla. Mi-a spus ca ma iubeste. Nu mai inteleg nimic”, a recunoscut Misty, care a inceput sa planga in hohote pe umarul lui Catalin Maruta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni