• PRO TV
  • Din 9 ianuarie, de la 17.45, "Happy Hour" revine la Pro TV si LIVE pe VOYO.ro

Din 9 ianuarie, de la 17.45, "Happy Hour" revine la Pro TV si LIVE pe VOYO.ro

Din 9 ianuarie, de la 17.45,<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> "Happy Hour" revine la Pro TV si LIVE pe VOYO.ro</span>

Din 9 ianuarie, de la 17.45, neobositul Maruta si a lui Happylica sunt mai pregatiti ca oricand sa se intoarca la munca. Vezi LIVE VIDEO Happy Hour pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!

CLICK AICI PENTRU LIVE

Dupa o scurta vacanta petrecuta la munte, in Poiana Brasov, acolo unde s-a relaxat imediat dupa Revelion, prezentatorul ”Happy Hour” revine la Pro Tv cu idei multe si nastrusnice, care vor tine cu siguranta vedetele autohtone cu ochii-n patru.

Happy Hour incepe Anul Nou cu lume noua. Vedete pe care asteptati sa le revedeti de 20 de ani isi vor spune povestea vietii: veti afla ce inseamna sa fii cu adevarat la pamant si cum poti sa o iei de la capat cand nu mai ai decat amintiri si datorii.

Si veti vedea cum Maruta depaseste toate limitele imaginatiei cand spune "La multi ani marca Happy Hour" in cel mai original mod cu putinta. In 2012 nu vine sfarsitul lumii... ci inceputul unei noi aventuri! :)



Vezi LIVE VIDEO Happy Hour pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni