• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Discutii despre parkour si arta, duminica, de la 12:45, in Apropo TV!

Discutii despre parkour si arta, duminica, de la 12:45, in Apropo TV!

Discutii despre parkour si arta, duminica, de la 12:45, in Apropo TV!

Duminica, de la ora 12:45, in Apropo TV, Andi Moisescu incheie epopeea Estetica frumosului din cadrul rubricii Romania care este.

Avem o tara mica, vesela si plina de socluri. Faptul ca monumentele nu stau efectiv pe socluri, ci sunt asezate in vecinatatea lor imediata, tine de o forma de inventivitate nationala unica. Amalia Nastase, Marius Florea Vizante, Theodor Paleologu, Alex Tocilescu si Cristian Lica discuta saptamana aceasta despre ce s-a facut si, mai ales, despre ce o sa se faca in viitor, pentru ca, in cele din urma, monumentele nu sunt ale noastre, ci ale copiilor copiilor nostri.

Se zice despre stomac ca ar fi al doilea creier, de aceea e bine sa intelegem ce si cum mancam, sa nu ne indopam traditional si sa ne imbolnavim romaneste. Stela Popescu si Cosmin Dragomir discuta duminica, in rubrica Bucatarium, despre diferenta dintre produsele traditionale si cele autentice si incheie prin a silabisi cateva substante care nu-si au locul in niciun fel de mancare, indiferent de geneza.

In Joyride, Andi discuta despre parkour cu Marius Cristian Glovaschi, iar in Next Gen, invitatul acestei editii Apropo TV este Roman Tolici, care a descoperit ca este inzestrat cu aptitudini remarcabile in momentul in care a inceput sa mazgaleasca frumos pe marginea cartilor care-i placeau, apoi a urmat Liceul Academic de Arte Plastice Igor Vieru din Chisinau si mai apoi Academia de Arte Plastice din Bucuresti. In Chisinau, prietenii l-au sfatuit sa plece mai departe la Bucuresti, in Bucuresti, colegii de breasla l-au indemnat sa plece si mai departe, in Eurpoa occidentala si bogata. Roman Tolici insa a ales sa ramana in atelierul lui din Piata Amzei. Intreaga poveste o aflam duminica, de la 13:05.

Dupa atatea coduri galbene de furtuni si grindina, mai trebuia sa apara si-un curcubeu. In rubrica Pubfather, Dragos Musat si Bogdan Moraru comenteaza cateva spoturi publicitare realizate pentru un cunoscut brand de bomboane gumate, colorate.

Duminica, de la ora 12:45, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni