• Emisiuni
  • Vocea României
  • Doar vocea a contat ieri la Iasi! Sute de tineri si adulti au venit duminica la preselectiile Vocea Romaniei!

Doar vocea a contat ieri la Iasi! Sute de tineri si adulti au venit duminica la preselectiile Vocea Romaniei!

Doar vocea a contat ieri la Iasi! Sute de tineri si adulti au venit duminica la preselectiile Vocea Romaniei!

Caravana Vocea Romaniei a ajuns ieri in cel de-al treilea oras, la Iasi, unde moldovenii au venit sa demonstreze ca doar vocea conteaza!

Tinerii si adultii din Iasi, dar si din localitatile din apropiere sau din Republica Moldova au petrecut o zi cu cantec la preselectiile celei mai bune competitii a vocilor si au incercat sa demonstreze ca vocea lor poate intoarce scaunele antrenorilor.

Aliona Munteanu si Ioan Bigea, fosti concurenti Vocea Romaniei in sezonul patru, au venit duminica sa-i incurajeze pe cei inscrisi in competitie si sa le impartaseasca din experienta lor de neuitat. ”Vocea Romaniei a fost pentru mine o terapie muzicala, psihologica chiar, care m-a ajutat sa ma descopar si mai mult. O experienta pe care ar trebui sa o incerce fiecare. Le doresc mult succes celor care acum fac cunostinta cu fenomenul Vocea si sa aiba multe surprize frumoase in relatia cu acest superb proiect.”, a spus Aliona.

Ioan Bigea a completat plin de entuziasm: ”Pentru mine, experienta Vocea Romaniei a fost mult mai mult decat o rampa de lansare. A fost un restart al vietii mele, o ocazie unica de a ma face auzit si de a-mi imbogati palmaresul muzical. Credeti in voi si doar asa veti fi VOCEA! Pentru ca VOCEA schimba destine, schimba vieti!”.

Ieri, hotelul Unirea din Iasi a fost luat cu asalt de sute de persoane trecute de 16 ani, care au venit pline de incredere si ales melodii dificile, care le-au solicitat calitatile vocale. Cei care au venit la auditii au repetat in permanenta, au fost plini de energie, s-au imprietenit si au aratat ca muzica ii face fericiti.

Preselectiile Vocea Romaniei continua weekendul aceasta, la Cluj, la hotel Golden Tulip Ana Dome, incepand cu ora 09:00. Toti ardelenii sunt asteptati duminica, 13 martie, sa demonstreze ca ei sunt Vocea!

Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor si intoarce scaunele tuturor antrenorilor!

 Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni