• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dorel din Las Fierbinti, poza la mare alaturi de o blonda superba. Cum s-a lasat fotografiat actorul Mihai Rait 

Dorel din Las Fierbinti, poza la mare alaturi de o blonda superba. Cum s-a lasat fotografiat actorul Mihai Rait 

Dorel din Las Fierbinti, poza la mare alaturi de o blonda superba. Cum s-a lasat fotografiat actorul Mihai Rait 

In cel mai indragit serial de televiziune, Las Fierbinti, Dorel pune pe fuga femeile din jurul lui, dar se pare ca in viata reala lucrurile stau complet diferit.

Pe langa faptul ca are o multime de fane, actorul s-a lasat de curand fotografiat alaturi de o blonda superba pe o plaja din Grecia, iar cei care ii urmaresc pagina de Facebook au reactionat imediat. Imaginea reflecta ca Mihai Rait nu are prea multe lucruri in comun cu simpaticul Dorel.

"Ce-ai facut ma nene ma? Ai gagica? Giani stie?", "Te-ai capatuit Dorele", "Hai ca meriti dupa atata munca!", sau "Daca era Bobita langa tine iti luai capac :)))", au fsot numai cateva dintre comentariile pe care fanii le-au scris in josul postarii.

Mihai Rait s-a remarcat in filmele "Vine Politia" si "Nasa", insa a dat lovitura cand a interpetat pentru prima data personajul Dorel din serialul de comedie "Las Fierbinti". Actorul a spus in trecut ca nu se regaseste in personajul pe care il interpreteaza in serialul "Las Fierbinti", insa nu ar schimba nimic la simpaticul Dorel.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni