Dragostea a fost prezenta in platoul Vorbeste lumea

Dragostea a fost prezenta in platoul Vorbeste lumea

Cel mai noncoformist cuplu din showbiz-ul romanesc, What’s UP si iubita lui, Simina, au fost invitati in editia de ieri a emisiunii Vorbeste lumea. Cei doi au umplut platoul cu energie pozitiva si au discutat cu Nadine, Sore, Vica si Razvan despre planurile lor de nunta. 

Surpriza a venit cand Oana Ionita a intrat in studio si i-a invatat pe cei doi pasii de vals. What’s UP si Simina nu s-au dat la o parte nici de la bucatarie, unde au gatit o salata delicioasa. 

Astazi, de ora 15:00, cei patru prezentatori impreuna cu Monica Pop si psihologul Claudia Vlaicu vor dezbate cazul pedofilului din judetul Iasi, care a violat doua fete. Corespondentul Stirilor PRO TV, Catalin Radu Tanase,  va intra in legatura directa de la fata locului cu cei aflati in platou pentru a le oferi ultimele amanunte despre acest caz. 

Telespectatorii vor vedea cum i s-a schimbat viata lui Costi Ionita odata cu mutarea in America. Jasmine va veni in platou pentru a face o demonstratie de dans oriental, iar Sonia Trifan le va arata telespectatorilor cum pot combina cateva piese vestimentare pentru a obtine mai multe look-uri. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la ora 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni