• PRO TV
  • A facut o promisiune unui om special din viata ei si s-a tinut de cuvant. Ea merge in Marea Finala "Ferma vedetelor"

A facut o promisiune unui om special din viata ei si s-a tinut de cuvant. Ea merge in Marea Finala "Ferma vedetelor"

A facut o promisiune unui om special din viata ei si s-a tinut de cuvant. Ea merge in Marea Finala "Ferma vedetelor"

Maria Constantin si Elena Lasconi au fost cocurentele care si-au masurat fortele in ultimul duel inainte de Marea Finala "Ferma Vedetelor". Dupa trei probe de foc, Maria Constantin se alatura celor trei finalisti, Paul Ipate, Lili Sandu si Vasile Calofir si intra in cursa pentru castigarea marelui premiu de 50 000 de Euro.

Mirosul celor 50 000 de Euro incepe sa se simta in "Ferma Vedetelor". Concurentii au inceput sa isi faca planurile si sa gandesca cum pot sa ajunga pana in Marea Finala si sa castige premiul pus la bataie.

Daca Paul, Lili si Vasile au fost mai norocosi si si-au asigurat pozitia in ultima etapa a competitiei, Maria si Elena au mai avut de trecut un ultim hop pentru a se alatura grupului. Ultimul duel inainte de Marea Finala s-a dovedit a fi unul echilibrat. Ambele concurente au dat dovada de-a lungul competitiei de forta si tenacitate, iar in aceasta ultima confruntare, abilitatile lor au fost solicitate la maximum.

Pregatirile pentru nunta romaneaca ce va fi organizata la "Ferma Vedetelor" sunt in plina desfasurare, iar pentru ca totul sa iasa ca la carte, Nea Rata le-a adus concurentilor un specialist in ale gradinaritului. Acesta i-a invatat pe fermieri cum trebuie sa planteze florile pentru a rezista climei cipriote. Pentru ca invitatii la eveniment sa se bucure de bucate alese, Elena Lasconi a intocmit lista cu ingredientele necesare prepararii unui meniu copios.     

Pentru a le oferi un moment de relaxare, la cerea lui Nea Rata, ceilalti concurenti au acceptat ca duelistele sa se bucure de un moment in afara fermei. De aceasta data, Nea Rata a ales ca "destinatie turistica" o ferma de melci. Ajunse la fata locului, Maria si Elena au fost invitate sa culeaga melci si sa ii gateasca dupa o reteta cipriota. Marinimos, Nea Rata a acceptat sa duca si concurentilor ramasi in ferma acest preparat delicios, din care a gustat chiar si Iulia Vantur. 


Desi au petrecut momente frumoase alaturi de ceilalti fermieri, Elena si Maria au parasit pentru o noapte ferma si s-au retras in casutele duelistilor in asteptarea marii provocari. Locul in Marea Finala s-a decis in trei probe de foc, in care cele doua concurente si-au demonstrat aptitudinile. Sustinute din tribuna de concurenti si familie, acestea s-au luptat pana in ultimul moment. 

Prima runda - Aduna stelele - a fost castigata de Elena Lasconi. La finalul probei, ambele concurente au avut nevoie de ingrijire medicala. Concurentii care au privit momentul au declarat ca tensiunea a plutit in aer, iar proba a fost "un adevarat macel".


Proba cu numarul 2 s-a numit "Hraneste iepurii" si a fost castigata de Maria Constantin. Datorita agilitatii si vitezei de miscare, concurenta a reusit sa o depaseasca pe Elena Lasconi si sa isi adjudece titlul de castigatoare a rundei. 


Runda decisiva - Taie craca adversarului - s-a dovedit a fi o proba de forta si sincronizare, la care Maria Constantin a excelat. Ea a fost prima care a reusit sa taie bucata de lemn, fiind astfel desemnata castigatoarea duelului. 

Astfel, Paul Ipate, Vasile Calofir, Lili Sandu si Maria Constantin sunt cei patru concurenti care au ajuns in ultima saptamana de la Ferma Vedetelor, urmand ca lupta pentru marele premiu sa se dea intre ei. 


Descarca aplicatia Pro TV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia Elenei Lasconi dupa ce a fost eliminata de la Ferma Vedetelor! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni