• PRO TV
  • Ei merg in marea finala de la "Dansez pentru tine". Uite cine a parasit competitia. Tu decizi castigatorul. Afla cum votezi

Ei merg in marea finala de la "Dansez pentru tine". Uite cine a parasit competitia. Tu decizi castigatorul. Afla cum votezi

Ei merg in marea finala de la "Dansez pentru tine". Uite cine a parasit competitia. Tu decizi castigatorul. Afla cum votezi

O noua saptamana plina de adrenalina si de emotii s-a incheiat la "Dansez pentru tine", unde a avut loc semifinala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii.

De aceasta data, competitia s-a complicat pentru concurentii de la "Dansez pentru tine", care au avut de invatat trei stiluri de dans. Sore si Dark si-au reconfirmat locul de lideri ai clasamentului, obtinand zece pe linie pentru doua dintre cele trei dansuri.

Show-ul "Dansez pentru tine" poate fi urmarit INTEGRAL pe VOYO.RO

Ilinca Vandici si Razvan Marton s-au duelat cu Ruby si Alexandru Ciobanu si au reusit sa iasa castigatori, obtinand 76.30% din voturile publicului. Ruby si Alexandru au parasit concursul cu ochii in lacrimi.
 
Pentru Ilinca si Razvan a fost o saptamana infernala. Antrenamentele dure, emotiile si epuizarea au dus la accidentari de ambele parti. Daca frumoasa satena si-a calcat pe mana cu tocurile pana cand s-a umflat, Razvan a facut o ruptura musculara cu numai doua ore inainte de inceperea show-ului, iar coregrafa lor s-a vazut nevoita sa schimbe intreaga rutina de dans.
 
 
Dima si Iulia au ajuns si ei in marea finala care va avea loc vinerea viitoare, de la 20.30, la ProTV, cand telespectatorii vor putea vota perechea care i-a impresionat cel mai mult pe parcursul celui de-al 14-lea sezon al emisiunii.
 
 
Asadar, saptamana viitoare, marea lupta se va da intre Sore si Dark, Dima si Iulia, Ilinca si Razvan. La fel ca de fiecare data, telespectatorii ProTV sunt cei care decid ce pereche va fi castigatoarea celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni