• PRO TV
  • Elena Lasconi a preluat in aceasta saptamana conducerea fermei din Cipru

Elena Lasconi a preluat in aceasta saptamana conducerea fermei din Cipru

Elena Lasconi a preluat in aceasta saptamana conducerea fermei din Cipru

In editia de aseara, telespectatorii au putut urmari aventurile fermierilor romani pe meleagurile insorite ale Ciprului. Nea Rata s-a hotarat sa devina musafir-coordonator, cazandu-se in ferma timp de cateva zile! 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 22:01. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:45, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.7 puncte de rating si 19.3% share.

In editia de aseara, telespectatorii au putut afla cine este fermierul sef al acestei saptamani, pe care Mircea N. Stoian l-a nominalizat in scrisoarea de ramas bun dupa eliminarea din ferma. Numele noului conducator al fermei este Elena Lasconi, aceasta fiind extrem de susprinsa de propunerea eliminatului de saptamana trecuta. Majoritatea fermierilor au fost incantati de noul fermier sef, marturisind ca este cea mai buna alegere pe care Mircea N. Stoian a facut-o la Ferma vedetelor.

Elena si-a preluat imediat atributiile, nominalizand cei doi servitori ai acestei saptamani. Octavian Strunila s-a autopropus pentru unul dintre cele doua locuri de servitori, simplificand procesul de alegere. Alaturi de el, cel de-al doilea servitor este Sorana Darclée. Pe langa nominalizari, Elena Lasconi a intocmit o lista foarte clara care a cuprins sarcinile fiecarui fermier. La repartitia sarcinilor, Sorana a rugat-o pe Elena sa nu o puna la lucru impreuna cu sotii Toader, in aceeasi situatie aflandu-se si Octavian. Cel din urma i-a ignorat complet pe cei doi soti pe parcursul intregii editii, dupa conflictul de saptamana trecuta. 

La scurt timp, Nea Rata si-a facut aparitia in ferma. Daca cei 10 concurenti erau obisnuiti cu vizite scurte, in care Nea Rata le dadea sarcini si le aducea alimente si materiale, de aceasta data au avut o surpriza: acesta a venit hotarat sa se mute in ferma, timp de 3 zile, pentru a conduce cu mana de fier lucrarile de abilitare. Acesta nu i-a scapat din ochi niciun moment pe cei 10 fermieri, avand grija ca toate lucrurile sa mearga perfect!

Diseara, de la 20:30, cei 10 fermieri il vor cunoaste pe proprietarul fermei. Acesta va veni insotit de Nea Rata, pentru a-i invata pe concurenti cum se culeg maslinii. Dupa scurta lectie, Nea Rata va face 2 echipe care se vor duela in culegerea maslinelor. in aceeasi editie, va fi ales si primul duelist al saptamanii.

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni