• PRO TV
  • Elena Lasconi este noul Fermier al saptamanii. De ce surpriza au avut parte concurentii

Elena Lasconi este noul Fermier al saptamanii. De ce surpriza au avut parte concurentii

Elena Lasconi este noul Fermier al saptamanii. De ce surpriza au avut parte concurentii

Noua saptamana de la Ferma Vedetelor a venit cu o serie de surprize pentru concurentii ramasi in lupta pentru marele premiu. 

Asa cum este "traditia" la Ferma Vedetelor, Roxana Nemes, concurenta eliminata la duelul de saptamana trecuta, le-a scris cateva randuri concurentilor si a dezvaluit cine este Fermierul acestei saptamani, rolul revenindu-i din nou Elenei Lasconi. 

Dupa aflarea acestei decizii, fermierii au avut parte de o surpriza de zile mari, deoarece Nea Rata le-a adus un invitat special, pe Raluca Badulescu, care sa stea alaturi de ei timp de patru zile si sa experimenteze viata la Ferma. 

Nefiind obisnuita cu noul stil, vedeta a intampinat dificultati in a executa atributiile care i-au fost date, insa si-a dorit sa invete si a incercat sa-si faca treaba cat mai bine. 

Fermierii au avut parte si de cateva momente emotionante, asistand la venirea pe lume a doi ieduti foarte simpatici, iar apoi au avut parte de doua intreceri.

Anuntul facut de Iulia, potrivit caruia in aceasta saptamana nu se mai aleg cei doi servitori, a iscat numeroase discutii intre concurenti, fiecare dintre ei dorindu-si sa faca in asa fel incat sa pastreze sanse pentru a ajunge in finala. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni