• Emisiuni
  • Vocea României
  • Emotii pe ultima suta de metri! Cei patru finalisti sunt pregatiti pentru a urca pe scena Vocea Romaniei in marea finala!

Emotii pe ultima suta de metri! Cei patru finalisti sunt pregatiti pentru a urca pe scena Vocea Romaniei in marea finala!

Emotii pe ultima suta de metri! Cei patru finalisti sunt pregatiti pentru a urca pe scena Vocea Romaniei in marea finala!

Astazi are loc cea mai mare confruntare a vocilor! De la 20:30, Vocea Romaniei va intra live in marea finala. Telespectatorii vor avea parte de cele mai puternice voci, care vor pune in scena un adevarat spectacol pentru a castiga votul celor de acasa in lupta pentru marele trofeu. 

Nu vor lipsi nici surprizele, care vor transforma Vocea Romaniei intr-un show unic de muzica, dans si mai presus de toate VOCE. Invitati de top, antrenori extraordinari, concurenti spectaculosi, artisti cu renume international, precum David Bisbal si Inna, sunt cateva dintre ingredientele care promit cea mai tare editie Vocea Romaniei de pana acum.

Concurentii sunt pregatiti sa urce pe scena si sa daruiasca publicului momente de neuitat, care vor intra in istoria Vocea Romaniei. Emotiile sunt mari, iar tensiunea creste mai mult pe zi ce trece. Cei patru finalisti ne spun in premiera care sunt gandurile lor inainte de marea finala:

Tiberiu Albu (echipa Tudor Chirila): “Eu si Tudor ne folosim de fiecare secunda pe care putem sa o petrecem impreuna si sa ne gandim la orice plusuri am putea aduce pentru seara de vineri. Sunt foarte stresat din cauza volumului de munca, insa cu siguranta va fi apogeul drumului meu la Vocea Romaniei.”

Maria Hojda (echipa Loredana): “Incerc sa lucrez fiecare moment in parte cu Lori si cu Lucia si sa imi pastrez energia pentru momentul meu de maine seara. Am avut putine emotii, insa acum incep sa scap de ele pentru ca lucrurile incep sa se aseze. Abia astept sa urc pe scena, pentru ca am pregatit niste momente cu adevarat speciale.”

Aliona Munteanu (echipa Smiley): “Am deja foarte mari emotii, o dorinta enorma de a ma prezenta cel mai bine si regret foarte tare ca totul se termina. Aceasta saptamana a fost un pic mai complicata, a trebuit sa invat trei piese noi si am muncit foarte mult ca sa cream niste momente pline de emotie.”

Anda Dimitriu (echipa Marius Moga):  “Sunt foarte emotionata! In ultimele zile am muncit foarte mult impreuna cu antrenorul meu, care la fel ca si mine este un perfectionist. Tot ce ne dorim este ca momentele noastre sa fie incarcate de emotie si sa ajunga la sufletele oamenilor.”

In aceasta seara telespectatori sunt invitati in fata televizoarelor pentru a lua parte la cel mai tare show care se vede la TV! Ei isi pot sustine preferatii si pot decide cine va fi Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni