• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Episoade pline de tensiune in "Pariu cu viata", inspirate din cazuri dramatice petrecute in Bucuresti

Episoade pline de tensiune in "Pariu cu viata", inspirate din cazuri dramatice petrecute in Bucuresti

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Episoade pline de tensiune in "Pariu cu viata"</span>, inspirate din cazuri dramatice petrecute in Bucuresti

Actiunea serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni, de la 20.30 la PRO TV si in avans pe voyo.ro de la 10.00, se complica, conflictele se intensifica si personajele trec prin clipe extrem de grele si periculoase. In episoadele ce vor urma telespectatorii vor vedea momente pline de tensiune si dramatism inspirate din cazuri reale petrecute in Bucuresti.

Atmosfera linistita din interiorul Colegiului de Arte este spulberata de o situatie care scapa de sub control, iar viata elevilor si profesorilor este pusa in pericol. Politia si mascatii incearca sa-i salveze din focul gloantelor, insa totul este imprevizibil.

CLICK AICI sa vezi noul episod din Pariu cu viata in avans, pe Voyo.ro  

“A fost cea mai grea saptamana de filmare. Copiii au ajuns la o maturitate artistica remarcabila, au jucat scene de o complexitate emotionala si dramatica la cel mai inalt nivel actoricesc. A fost o saptamana in care 14 ore pe zi nu s-a vorbit pe platouri in afara secventelor pentru a se pastra tensiunea speciala atat in randul actorilor, cat si a intregii echipe. Am avut doctori pe platou si impreuna cu ei am avut grija cu totii de starea fizica si psihica a tinerilor”, declara Ruxandra Ion, producator general.

Efectele speciale au fost filmate de-a lungul a trei zile cu actori si nu cu cascadori, ceea ce a facut ca emotiile si concentrarea sa fie si mai mari: “A fost destul de dificil pentru ca era multa lume si trebuia sa filmam in conditii de maxima siguranta. Regulile clasice pentru secventele de genul acesta sunt foarte stricte. Am tras cu munitie de manevra pentru care am folosit 100 cartuse si am avut nevoie de 25 de capse pe corp pirotehnice. Am lucrat cu 20 de mascati de la companii de securitate si paza, 100 de figuranti, 30 actori si reporteri tv”, povesteste Alex Cseh, producator executiv.

In curand, fanii serialului “Pariu cu viata” vor urmari imagini spectaculoase care ii vor tine in suspans si le vor da emotii in ceea ce priveste destinul eroilor preferati.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni