• PRO TV
  • EXCLUSIV Vezi cine este barbatul din viata Luminitei Anghel! VIDEO

EXCLUSIV Vezi cine este barbatul din viata Luminitei Anghel! VIDEO

<span style="color: rgb(255,0,0)">EXCLUSIV </span>Vezi cine este barbatul din viata Luminitei Anghel! VIDEO

Catalin Maruta a reusit sa ii ia un interviu lui Silviu, barbatul alaturi de care Luminita Anghel si-a gasit fericirea si cel caruia ii datoreaza faptul ca va deveni prima ora in viata ei mama biologica.  

Silviu, la fel ca si Luminita, a trecut prin doua casnicii si nu are copii. Iata ce spune el despre relatia cu Luminita: “Este o poveste foarte frumoasa de iubire si nu exista niciun factor exterior care sa ne clinteasca iubirea”.

Prima casnicie a lui Silviu a durat un an, a doua, cam doi ani. Iubitul Luminitei este cu 10 ani mai tanar decat ea, este inginer in constructii si acum urmeaza cea de-a doua facultate - dreptul, pentru ca toata viata si-a dorit sa lucreze in diplomatie.

Dupa ce a aflat ca Silviu va deveni tata, cea de-a doua fosta sotie A doua sotie i-a trimis un mesaj rautacios.

Am divortat pentru ca mi-am dat seama ca am facut tot ce era posibil ca sa mearga. Ei nu prea-i placea sa stea pea casa si pentru mine conta foarte mult lucrul asta”, i-a marturisit Silviu lui Maruta.

La numai doua saptamani dupa divortul lui Silviu, Luminita a ramas gravida.

“Ce simt pentru Luminita este cu totul o alta iubire”, i-a marturisit Silviu lui Catalin Maruta, care i-a pus si cateva intrebari amarute in timpul interviului, pentru a-I lamuri pe telespactatorii "Happy Hour" in ce conditii s-a despartit iubitul Luminitei de cele doua sotii.
 

Venita in studioul "Happy Hour", Luminita a vorbit despre cum a debutat relatia ei cu Silviu, depre faptul ca se simte cu sufletul impacat, nu ea l-a despartit pe Silviu de cea de-a doua sotie.
“El era un tip din grupul nostru de prieteni. Niciodata in viata mea nu am calcat pe cadavre ca sa fiu fericita”.
 

Cei doi copii adoptati de Luminita, David si Maria, au venit si ei alaturi de mama lor pe happylica. “Pentru mine doar asta conteaza, sa o simt pe mama fericita”.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni