• PRO TV
  • Ferma Vedetelor – 3 luni cu 97% leadership pentru PROTV!

Ferma Vedetelor – 3 luni cu 97% leadership pentru PROTV!

Ferma Vedetelor – 3 luni cu 97% leadership pentru PROTV!

Ferma Vedetelor, un reality-show curajos, care a prezentat, timp de trei luni, experienta vietii concuretilor in conditii ca acum 100 de ani, a ajuns la final! PRO TV, pe parcursul celor trei luni de difuzare, a obtinut 97% leadership pe segmentul publicului comercial.   

Ferma Vedetelor a fost urmarita timp de trei luni, in medie, de peste 1,6 milioane de telespectatori. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat 9.6 puncte de rating si 23.7% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 5.9 puncte de rating si 14.5% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus topul audientelor cu 7.5 puncte de rating si 15.7%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6.2 puncte de rating si 12.9% share. 

Si la nivel national PRO TV si-a mentinut pozitia de lider cu o audienta medie de 9.0 puncte de rating si 18.6% share, locul secund inregistrand 6.3 puncte de rating si 13.0% share. 

Aventura fermierilor a debutat inca din prima zi cu o cota de piata record - 27.3% si 12.7 puncte de rating pe segmentul publicului comercial. Astfel, drumul lor catre ferma si reactiile pe care le-au avut atunci cand au vazut unde au ajuns, au adus in fata televizoarelor aproximativ 2.4 milioane de telespectatori.  

Finala Ferma Vedetelor, transmisa live pe 30 mai, a inregistrat o audienta cu 30% mai mare decat media sezonului. Astfel, intre 20:30 – 23:01, emisiunea a fost urmarita de peste 1,8 milioane de telespectatori, iar in minutul de maxima audienta de la 22:39, peste 2,7 milioane de romani au fost cu ochii pe emotiile finalistilor aflati in ringul duelului. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, finala a inregistrat 10.4 puncte de rating si 30.8% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 4.6 puncte de rating si 13.7% share. 

De-a lungul celor trei luni, 16 vedete au trecut pragul fermei si au invatat mai multe despre ce inseamna viata la tara, cu ajutorul lui nea Rata si avand sprijinul Iuliei Vantur. S-au legat prietenii de durata, au invatat ce inseamna sa imparti, sa locuiesti impreuna cu mai multi oameni, ce inseamna toleranta, iertarea, dar si cum sa treci mai usor peste lucrurile care deranjeaza. Datorita presiunii psihice prin care au trecut concurentii, a dorului de familie si a lipsei de comunicare cu exteriorul, au existat atat momente tensionate, cat si momente fericite de care s-au bucurat impreuna. 

Cele 16 vedete au pus umarul la treaba si si-au unit fortele pentru a atinge scopul final, acela de a transforma o ferma dezafectata intr-una functionala, prin munca si spirit de echipa. Chiar daca au existat conflicte intre unii dintre concurenti, atunci cand a fost vorba de a duce la bun sfarsit o sarcina comuna, s-au mobilizat toti pentru a o indeplini. 

Concurentii au construit un grajd pentru vaci, adapost pentru porci si oi, solar, cotet pentru gaini, foisor, au invatat sa puna rasaduri, sa mulga vaca, sa faca branza, unt, smantana, dar si cum sa se organizeze astfel incat sa le ajunga alimentele. 

Tudorel Filimon, Oana Radu, Stefan Stan, Mioara Velicu, Corina Dragulescu, Lucian Viziru, Dima Trofim, Roxana Ionescu, Doinita Oancea, Gina Pistol, Cristina Cioran, Ionut Iftimoaie si cei patru ajunsi in marea finala - Dan Helciug, Augustin Viziru, Vica Blochina si George Vintila nu s-au lasat mai prejos nici la aspectul fermei si au varuit, au vopsit veranda, usile, grinzile, geamurile, grajdul si toaleta si au plantat copaci si flori. Au invatat cum sa aiba grija de animale si si-au depasit propriile limite. 

Sambata seara, cele trei luni de munca au luat sfarsit, iar George Vintila a reusit sa castige doua dueluri consecutive avand-o ca adversara pe Vica, sigura femeie care a reusit sa ajunga in lupta finala. Astfel, George a castigat trofeul Fermierul Anului si premiul cel mare de 25.000 de euro, diferenta de 25.000 de euro fiind donata catre MagiCAMP, pentru a readuce zambetul pe chipurile copiilor bolnavi de cancer. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni