• Emisiuni
  • Vocea României
  • Fetita lui Liviu Varciu, o adevarata domnisoara. Unde au fost surprinsi cei doi sambata seara

Fetita lui Liviu Varciu, o adevarata domnisoara. Unde au fost surprinsi cei doi sambata seara

Fetita lui Liviu Varciu, o adevarata domnisoara. Unde au fost surprinsi cei doi sambata seara

Sambata aceasta, Liviu Varciu a surprins pe toata lumea, atunci cand si-a facut aparitia in platoul de la "Vocea Romaniei". Artistul a fost prezent in public alaturi de fiica sa, Carmina.

"Vocea Romaniei" aduna in fiecare sambata numeroase vedete. Weekend-ul trecut, toti cei din public au fost surprinsi sa il vada printre ei chiar pe Liviu Varciu. Cantaretul a fost sa vada show-ul alaturi de fetita lui, Carmina.



In pauzele de publicitate, Liviu i-a facut cateva fotografii Carminei, spre bucuria acesteia. La un moment dat, artistul a asezat-o pe fiica lui chiar pe scaunul Loredanei, antrenoarea fotografiindu-se cu ea.

Micuta domnisoara s-a aratat foarte incantata de acest lucru, iar zambetul ei a fost rasplata cea mai de pret pe care o putea primi Liviu pentru toata seara.

Nu este exclus ca peste cativa ani fiica artistului sa urce chiar ea pe scena de la "Vocea Romaniei", intrucat a demonstrat in repetate randuri ca mosteneste talentul tatalui ei.

Liviu Varciu a facut furori in anii 2000, cu trupa L.A. Cea mai cunoscuta melodie a formatiei ramane pana astazi "Ochii tai", care a devenit hit la scurt timp dupa lansare.

Anul acesta, Liviu a incercat sa revina pe scena muzicala, dupa o pauza muzicala de aproape 10 ani. Cantaretul a lansat melodia "Vecina", insa, din pacate, nu s-a bucurat nici pe departe de acelasi succes pe care l-a avut cu L.A.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni