Finalistii de la "Romanii au talent" isi imagineaza ce ar face cu marele premiu de 120.000 de euro

Finalistii de la "Romanii au talent" isi imagineaza ce ar face cu marele premiu de 120.000 de euro

Marea finala a show-ului este in aceasta seara de la 20:30 la ProTV si pe Voyo.ro. TU alegi eroul celui de-al treilea sezon.


Intrebati ce ar face cu premiul de 120.000 de euro din partea Cosmote, daca ar castiga titlul de "cel mai talentat roman", concurentii au spus:

Bruno Icobet:
"Este greu sa te gandesti la bani, atunci cand nu ii ai, dar ca sa dau curs exercitiului de imaginatie propus, pot sa spun ca mare parte din bani s-ar duce catre baiatul meu, Vlad. Este extrem de talentat si isi iubeste munca. Ar fi un start in viata frumos pentru el, asa cum eu nu am avut. Pe urma, as pleca cu sotia si cateii intr-o vacanta frumoasa pe care nici macar nu va puteti imagina cat de mult o merita. In ceea ce ma priveste pe mine si drumul pe care am pornit, voi putea organiza cursuri de educatie canina si discdog fara a mai fi necesara alergatura continua dupa sponsori, voi putea cumpara echipamente cu care cursantii sa practice sportul. Ar fi frumos, dar este doar un exercitiu de imaginatie".

Vlad Grigorescu: "O sa fac ce visez de mult sa fac. Un loc in care toti magicienii si nu numai sa se poata manifesta la adevarata valoare. Noua ni se inchid usile in nas pentru ca oamenii nu inteleg inca faptul ca magia inseamna mai mult decat trucuri. Cu restul banilor cred ca o sa ii cumpar scutece si rochite fetitei mele care urmeaza sa se nasca in august".

Ghenadie Rotari: "Daca as castiga marele premiu de la 'Romanii au talent', i-as investi in studiile mele la Royal Academy of Music din Londra, mi-as cumpara un acordeon de concert profesional si, de ce nu, o scoala pentru acordeon clasic".

Corul FiatLux: "In cazul in care am castiga, banii i-am imparti, ne-am bucura de ei noi si familiile noastre, iar o parte am directiona-o spre nevoile si performantele semenilor".

Ana Munteanu: "Acesti  bani mi-ar permite sa o ajut pe mamica mea, evident ca nu am un atelier al meu sau o casa cat de mica... Am facut multe sacrificii ca sa fac arta. Daca as castiga,  as rezolva multe probleme ce tin de conditia sociala pe care o am si mi-ar permite sa fac expozitii. Acest premiu ar dovedi ca munca pe care am depus-o in toti acesti ani merita".

Diana Caldararu: "Nu stiu ce raspuns sa dau la aceasta intrebare, nu m-am gandit ca o sa ajungem sa luam premiul cel mare. Pentru noi, faptul ca am ajuns in finala ESTE PREMIUL CEL MARE! Si pentru asta ii multumim lui Dumnezeu pentru sansa de a fi aici si bineinteles celor care m-au sustinut si au votat pentru mine".

Mircea Palamari: "Daca as castiga marele premiu, as investi in crearea unui proiect de schimb de experienta intre dansatori si coregrafi pentru a ridica nivelul dansului  atat in Republica Moldova, cat si in Romania. Un alt vis al meu este crearea unui show TV legat de dans".

Bogdan Olteanu: "In primul rand, mi-as cumpara un aparat auditiv performant, as face cursuri de pictura si, nu in ultimul rand, as ajuta persoane care nu aud sa isi procure aparate auditive, deoarece stiu ce inseamna sa nu auzi".

Alex si Andra: "Daca o astfel de 'minune' s-ar produce, cred ca am fi datori sa o impartim cu altii. Si de aceea, eu si Alex ne-am gandit ca 30.000 de euro sa-i impartim cu toti concurentii din finala, care cred ca merita la fel de mult ca si noi sa se apropie de visul lor! in rest, toti banii ii vom folosi pentru antrenamente si pregatire. Ne asteapta un an greu, cu Mondiale si Europene si speram sa putem sa ne apropiem anul acesta cat mai mult de podiumul mondial! Ar fi pentru noi o alta viata si, cu siguranta, un alt traseu, un vis ce, fara sa sune a cliseu, s-a transformat in realitate!"

Gabriela Artene: "O parte din bani i-as da copiilor mei si cu restul mi-as cumpara o casa in care sa pun si bazele unei scoli de muzica pentru copiii talentati care nu primesc sprijin din partea parintilor".

Classic Beat Orchestra: "Investim in educatia noastra si un turneu national!"

Camelia Duta: "Mi-as cumpara o casa, mi-as face analize medicale, pentru ca am avut mainile degerate si multe alte probleme, mi-as plati un profesor sa ma invete sa dansez si mi-as cumpara haine".

WhoGonStopUs: "Daca am castiga aceasta competitie, am folosi banii pentru a infiinta scoala noastra de dans WhoGonStopUs, iar o parte din bani i-am dona in scopuri caritabile".

Eduard Sandu: "In primul rand, o sa cumpar o locuinta, pentru ca in acest moment stau cu chirie impreuna cu mama si fratele meu, iar banii care imi raman ii voi investi intr-un spectacol. Imi cumpar papusi pentru a putea face un spectacol cu care apoi sa merg prin tara sa inveselesc lumea".

Trupa Florea: "Daca am castiga, am face o sala de sport unde sa repete toti circarii care nu apartin de Circul de Stat si nu au unde sa repete".



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni