Catalin Morosanu, la proba "Singura casca": "Timp de 10 secunde am vrut sa renunt". Ce s-a intamplat

Catalin Morosanu, la proba "Singura casca": "Timp de 10 secunde am vrut sa renunt". Ce s-a intamplat

Catalin Morosanu este cel de-al doilea concurent care participa la ultimele trei provocari ale junglei africane, in marea finala "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

"Singura casca" este proba pe care Bobonete si Cabral i-au pregatit-o luptatorului. Ceea ce parea simplu la inceput, s-a complicat pe parcurs, iar regulile pe care le-a avut de respectat Catalin au fost demne de un participant la titlul de "Rege al junglei". 

Catalin a fost fot nevoit sa bage capul intr-o casca, iar pe parcursul celor trei minute, acesta s-a imprietenit cu "cele mai simpatice animalute", care puteau oricand sa il muste sau sa il zgarie: doua galeti de gandaci, doua galeti de viermi, doua galeti de omizi.

La finalul probei, tensiunea a crescut. Daca luptatorul nu mai rezista inca un minut, stelele se pierdeau. Alte doua galeti de gandaci agitati au stat in aceeasi casca cu capul lui Catalin Morosanu, dar ambitia si dorinta de a castiga mult ravnitul titlul l-au ajutat sa treaca cu brio de ultima provocare la care a participat.

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Video 

Catalin Morosanu a reusit sa castige toate stelele puse in joc."Simteam ca imi intra gandacul in piele. Am vrut timp de 10 secunde sa renunt. Am intrat in panica", a fost reactia lui Catalin.

Daca Dorian a luptat pentru aperitiv, Morosanu pentru felul principal, Ruby este datoare sa le aduca colegilor ei in tabara desertul pe care il merita pentru cele 21 de zile petrecute in jungla africana. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni