• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Florin Calinescu si Razvan Vasilescu, actori in super-episodul Las Fierbinti de Craciun!

Florin Calinescu si Razvan Vasilescu, actori in super-episodul Las Fierbinti de Craciun!

Florin Calinescu si Razvan Vasilescu, actori in super-episodul Las Fierbinti de Craciun!

Bucuresti, 26 decembrie – Craciunul a ajuns in Fierbinti cu o multime de surprize! Pregatirile, aventurile, colindatorii, dar si vizita de seama au fost urmarite de aproximativ 2.7 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreaga durata de difuzare.

Episodul special de Craciun a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, 15.6 puncte de rating si o cota de piata de 34.8%, in timp ce postul clasat pe locul doi a obtinut rezultate de trei ori mai mici: 5 puncte de rating si 11.1% share. In minutul de aur, de la ora 21:13, aproximativ 3.3 milioane de romani urmareau aventurile din Fierbinti.

Fierbintenii au fost surprinsi de o gasca de colindatori, care au vrut sa mearga din casa in casa, insa au avut surpriza ca Dalida sa fie singura care ii primeste la colindat. Interpretati chiar de copiii actorilor, micii colindatori i-au spus ca nu ii primeste nimeni, iar Dalida a avut o idee bine intentionata, ca sa-i creasca nivelul de popularitate primarului Vasile: sa organizeze o serbare cu banii din fondul scolii.


Craciunul a venit si cu un nou cuplu in Fierbinti: Giani si Aspirina. Giani, bineinteles, a avut o gandire strategica si a mizat pe faptul ca o sa aiba mancare multa si gustoasa de Craciun. Bobita nu s-a lasat mai prejos si a incercat si el, in stilul caracteristic, sa o cucereasca pe Aspirina. Firicel si Celentano au trecut printr-o dilema cu iepurele hipster si s-au intrebat daca o sa creasca mare cat un porc pana la Craciunul urmator. 


Insa intreg Fierbintiul s-a cutremurat cand au ajuns in inspectie prefectul, interpretat de Razvan Vasilescu. Ajuns la primarie cu doua tinere, prefectul s-a enervat cand a vazut ce au pus Vasile si Dalida la cale. La randul lui, prefectul a fost luat prin surprindere de nevasta lui, al carei rol l-a jucat inegalabilul Florin Calinescu, care l-a luat serios la rost cand le-a vazut pe cele doua.

Las Fierbinti a adus aseara comedia si umorul specific in casele tuturor romanilor!

Las Fierbinti – tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni