• Emisiuni
  • Vocea României
  • Fostii concurenti Vocea Romaniei, direct in topurile muzicale romanesti si internationale

Fostii concurenti Vocea Romaniei, direct in topurile muzicale romanesti si internationale

Fostii concurenti Vocea Romaniei, direct in topurile muzicale romanesti si internationale

Surprizele din partea fostilor concurenti Vocea Romaniei nu inceteaza sa apara! 

Dupa ce, timp de trei sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a vocilor revine in toamna la ProTV. Vocea Romaniei, cea mai tare competitie muzicala din Romania, a adus pe ecrane si in fata publicului, adevarate talente muzicale, voci deosebite, care s-au remarcat in cadrul show-ului si desfasoara in momentul de fata proiecte importante pe plan national si international.

 

Cel mai puternic show de televiziune al toamnei, asa cum o arata si audientele inregistrate in editiile precedente, a reprezentat o adevarata rampa de lansare pentru fostii concurenti care s-au facut remarcati in cadrul competitiei. Foarte multi dintre ei isi urmeaza visul de a canta si au proiecte importante cu case de productie mari sau featuring-uri cu artisti consacrati. Au inceput sa scoata hit-uri dupa hit-uri, vor sa depaseasca orice bariera in domeniu si sa se lanseze si pe plan international.

 

Andrei Chermeleu si Stella Anita lucreaza in momentul de fata cu Boier Bibescu, care este un sub-brand al Hahaha Production. Au compus impreuna linii melodice atat pentru ei, cat si pentru alti artisti si pregatesc noi single-uri, care vor fi cu siguranta clasate pe primele locuri ale topurilor muzicale din Romania.

 

 

 

Au inceput sa aiba solicitari pentru concerte si mii de ascultatori care le urmaresc activitatea profesionala. Andrei a lansat de curand o piesa cu Doc, un single in engleza pentru piata muzicala din strainatate - Hear me out - si lucreza la o noua surpriza.

 

 

Niciunul dintre ei nu a renuntat la marea pasiune, muzica, si continua sa se implice in proiecte interesante si de viitor pentru a deveni astfel nume cunoscute in bransa, cu cat mai multi fani si ascultatori. 

 

Marius Marin, si el concurent al Vocii si finalist in sezonul al treilea, a semnat un contract cu casa de productie RedClover Media si a lansat o melodie, mai exact un featuring cu Cristina Spatar, intitulat "Povestea noastra". Melodia se bucura deja de succes, reusind sa intre imediat in inimile ascultatorilor.

 

 

Printre concurentii din sezoanele trecute, care se bucura de succes in momentul de fata si au semnat contracte importante cu case mari de discuri, se afla Iulia Puschila, Anthony Icuagu si Loredana Ciubotaru. Cei trei colaboreaza in prezent cu Universal Music, respectiv Global Records.

 

 

La fel si Iulia Dumitrache, una dintre cele mai surprinzatoare prezente ale sezonului trecut, si-a lansat deja un prim single numit KO, impreuna cu Lanoy Production. Melodia Iuliei este una ritmata, fresh care se aude pe toate radiourile si posturile tv muzicale din Romania.

 

 

In urma declaratiilor tuturor fostilor concurenti, Vocea Romaniei le-a schimbat vietile in bine, au cunoscut oameni noi, si-au facut foarte multi prieteni si au evoluat din punct de vedere profesional. Emisiunea s-a dovedit a fi mai mult decat un concurs, o experienta constructiva, foarte buna pentru dezvoltarea oricarui aspirant la statutul de artist, experienta care poate schimba vieti si indeplini visuri. 

 

Participarea la Vocea Romaniei a reprezentat pentru toti fostii concurenti un pas important in cariera lor si un aport de imagine pe care, poate nu l-ar fi dobandit intr-un timp atat de scurt.

 

 

“Vocea Romaniei” este emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente. Show-ul a obținut rezultate record la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare: 8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% share in 2013. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

 

Dupa ce, timp de trei sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a vocilor continua cu sezonul  “Vocea Romaniei” difuzata in aceasta toamna.  

 

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensa, care a caștigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

 

“Vocea Romaniei” - Doar Vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni