• PRO TV
  • Frumusetea este mostenire de familie. Cum arata parintii Iuliei Vantur si cat de mult seamana vedeta cu ei

Frumusetea este mostenire de familie. Cum arata parintii Iuliei Vantur si cat de mult seamana vedeta cu ei

Frumusetea este mostenire de familie. Cum arata parintii Iuliei Vantur si cat de mult seamana vedeta cu ei

Iulia Vantur, prezentatoarea show-ului "Ferma Vedetelor", se numara printre cele mai frumoase femei din Romania, vedeta cucerindu-si admiratorii prin feminitate si senzualitate. 

Iulia Vantur s-a remarcat la pupitrul Stirilor PRO TV, unde a prezentat cele mai importante jurnale, iar acum, dupa o pauza de aproape un an, vedeta a revenit in atentia publicului in show-ul "Ferma Vedetelor"

Citeste si: Catalin si David Maruta, surpriza emotionanta pentru Andra. Ce gest emotionant au facut pentru viitoarea mamica

Vedeta impresioneaza la fiecare aparitie, admiratorii fiind fascinati de frumusetea sa. O prezenta discreta, Iulia Vantur nu se numara printre persoanele publice dornice sa isi expuna viata privata. Desi este celebra si iubita de milioane de romani, vedeta a preferat sa isi tina persoanele dragi departe de ochii curiosi ai presei si publicului. De aceea, putini stiu cum arata parintii frumoasei prezentatoare.

Recent, Iulia si-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie inedita. Vedeta si-a prezentat parintii fanilor de pe Facebook: "3 Doamne si toti 3 :) Familia Vantur a iesit la plimbare. Va dorim un Paste fericit!" a fost mesajul care a insotit imaginea publicata de Iulia.

 

3 Doamne si toti 3 :) Familia Vantur a iesit la plimbare. Va dorim un Paste fericit!

Posted by Iulia Vantur on Monday, April 13, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni