• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • GALERIE FOTO: Alexia si Dima s-au intors din vacanta! Afla unde s-au distrat ei pe timpul verii

GALERIE FOTO: Alexia si Dima s-au intors din vacanta! Afla unde s-au distrat ei pe timpul verii

GALERIE FOTO: Alexia si Dima s-au intors din vacanta! Afla unde s-au distrat ei pe timpul verii

Inainte de inceperea filmarilor pentru sezonul 3 din “Pariu cu viata”, pe care telespectatorii il vor urmari din aceasta toamna la Pro Tv, Alexia si Dima din LaLa Band si-au petrecut vacanta in Turcia, respectiv Creta, unde s-au distrat alaturi de prietenii lor, au vizitat zonele turistice cele mai atractive si au practicat sporturi nautice.

Vara a inceput cu vesti bune pentru Alexia, pentru ca din luna iunie ea a devenit actrita “cu acte in regula” : “Am asteptat cu nerabdare aceasta vacanta care a debutat cu examenul de absolvire al Facultatii de Arte, sectia Actorie, dupa care a continuat la fel de impetuos cu o deplasare acasa la Constanta”, spune Alexia Talavutis.



 Vacanta Alexiei a continuat cu doua saptamani de vis in Turcia, pe coasta Marii Mediterane, de unde s-a intors plina de energie pentru filmarile sezonului 3 din “Pariu cu viata”.

“Ultimele 2 saptamani le-am petrecut intr-o statiune de pe malul Mediteranei, mai exact in Alanya - Turcia. Acolo am avut ocazia sa fac scuba diving si parasayling, m-am bronzat, am inotat si m-am relaxat. La intoarcere am zabavit putin si prin Istanbul. Dar vacanta s-a terminat si m-am intors cu forte proaspete alaturi de colegii mei sa filmam noi episoade din cel de-al 3-lea sezon “pariu cu viata”. Monica a trecut cu bine in noul sezon si va asteapta sa descoperiti ce alte surprize ii mai rezerva viata alaturi de colegii din LaLa Band”
, povesteste Alexia Talavutis.




In primele zile libere, Dima a plecat cateva zile acasa, la Chisinau : “Mi-am vizitat familia, de care imi era foarte dor, si am fost la Vadu lui Voda, o localitate strabatuta de raul Nistru, unde am stat la plaja si m-am distrat cu prietenii mei”.

In urmatoarea destinatie de vacanta, Creta, Dima a fost cucerit de plajele insorite ale insulei si de apa azurie a Marii Mediterane : “In Creta am stat 7 zile, m-am dat cu ski-jetul, am vizitat Hersonissos si capitala insulei, Heraklion. Mi-au placut peisajele de pe insula si apa marii, am gustat mancaruri traditionale grecesti, dar si mancare indiana.

Tot in Creta am fost placut surprins de faptul ca la plecare dintr-in local esti servit cu o prajitura sau o bautura traditionala, iar cand te asezi la masa ti se serveste un pahar cu apa”
, spune Dima.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni