• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Giani a intrat in posesia unui milion de dolari! "Las Fierbinti", AZI, de la 21:30, numai la PROTV!

Giani a intrat in posesia unui milion de dolari! "Las Fierbinti", AZI, de la 21:30, numai la PROTV!

Giani a intrat in posesia unui milion de dolari! "Las Fierbinti", AZI, de la 21:30, numai la PROTV!

Episodul de maine din Las Fierbinti prezinta povestea celui mai nou milionar din localitate. Giani s-a trezit peste noapte cu 1 milion de euro, castigat la un concurs din ziar. Indata ce s-a dus vestea despre marele castig, un val de invidie a cuprins usor, usor linistitul Fierbinti. Toti vor avea o surpriza in momentul in care Ardiles va face o dezvaluire uluitoare.

Spiritul de mic intreprinzator este in floare in localitate! Catelusa Aspirinei i-a facut o bucurie, aducand pe lume cativa pui extrem de simpatici si agitati. O idee sclipitoare o va ajuta sa dea puii de catel, unii localnici fiind dispusi sa plateasca pentru acestia. 

La Primarie, Robi are o surpriza de proportii: o doamna misterioasa, pe nume Mona, a venit cu dorinta de a-l cunoaste mai bine, dupa discutiile de pe internet. Telespectatorii vor afla miercuri, de la 21:30, ce cauta cu adevarat aceasta si cine a ademenit-o in Fierbinti.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni