• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Gianina din Las Fierbinti, complet transformata in cea mai recenta imagine. Cum arata cand nu apare in Las Fierbinti

Gianina din Las Fierbinti, complet transformata in cea mai recenta imagine. Cum arata cand nu apare in Las Fierbinti

Gianina din Las Fierbinti, complet transformata in cea mai recenta imagine. Cum arata cand nu apare in Las Fierbinti

"Las Fierbinti" este cel mai urmarit serial de comedie din Romania, iar personajele reusesc sa aduca cu fiecare episod buna dispozitie in casele telespectatorilor.

Gianina este fatuca cuminte, cu privire de copil care reuseste sa ii cucereasca pe toti cu frumusetea ei rapitoare. Costumatia colorata nu trece neobservata pe ulitele din sat, iar atitudinea de fata naiva te cucereste din prima secunda.

I-ati remarcat, cu siguranta, genele false expuse nonsalant pe ulitele din Fierbinti, unde e strigata Gianina. Olteanca apriga, Anca a facut balet, a incercat sa fie fotomodel, insa a gasit in cele din urma calea spre actorie, iar acum se bucura de un real succes. 

Anca Dumitra a fost invitata si in sufrageria lui Bobonete, la "Jocuri de celebritate". Actrita s-a distrat copios alaturi de Paul Ipate si ceilalti invitati. Vezi si tu unul dintre momentele care au facut deliciul fanilor. 


Actrita isi tine la curent fanii cu ceea ce se intampla in viata ei si atunci cand nu se afla pe platourile de filmare ale serialului, iar pasiunea pentru actorie nu are cum sa fie trecuta cu vederea.

In cele mai recente imagini publicate pe pagina de Facebook, Anca Dumitra si-a anuntat fanii unde vor avea loc urmatoarele sale spectacole de teatru. 


Tot prin intermediul paginii sale de Facebook, fanii au aflat ca Anca a jucat si intr-o piesa de teatru scrisa si regizata de Octavian Strunila, numita "Cum se face". Cei care au vazut postarea au complimentat-o din nou pe actrita pentru frumusete si i-au urat succes. Despre Octavian Strunila nu au avut decat cuvinte de lauda si l-au descris drept "un om deosebit".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni