• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Gianina din Las Fierbinti nu mai arata deloc asa. Schimbarea de look care i-a luat prin surprindere pe fani

Gianina din Las Fierbinti nu mai arata deloc asa. Schimbarea de look care i-a luat prin surprindere pe fani

Gianina din Las Fierbinti nu mai arata deloc asa. Schimbarea de look care i-a luat prin surprindere pe fani

Gianina din "Las Fierbinti" a reusit sa cucereasca inimile telespectatorilor din primele secunde si i-a cucerit pe domni cu frumusetea ei.

Anca Dumitra a visat inca din copilarie sa fie actrita. Simpatica vedeta care da viata personajului Gianinei din serialul "Las Fierbinti", adora sa joace roluri de comedie, insa a marturisit in nenumarate randuri ca teatrul reprezinta o parte importanta din viata sa.

Daca in Las Fierbinti, Gianina surprinde prin replici amuzante si o imagine colorata, in viata de zi cu zi Anca Dumitra impresioneaza prin frumusete si talent. Fanii de pe Facebook o pot admira pe actrita in fotografiile publicate de aceasta.

Recent, Anca a impresionat cu un look de diva absoluta. Machiata elegant si cu buzule puternic conturate, actrita a facut deliciul prietenilor virtuali.


Intr-una dintre postarile facute pe pagina de Facebook, vedeta a aparut complet transformata. Cu parul cret si privire "hipnotizanta", frumoasa Anca Dumitra si-a invitat fanii la un spectacol de teatru in care va juca in perioada urmatoare. Schimbarea de look cu siguranta se datoreaza spectacolelor in care joaca, dar fanii nu au ezitat sa ii transmita din nou cat este de frumoasa.

"Cretulino", "Doamne cat esti de frumoasa", "Iti sta foarte bine cu parul cret", sau "Inconfundabili ochi", au fost numai cateva dintre mesajele pe care fanii le-au scris in josul postarii..

O saptamana uimitor de buna sa avem :) si va astept vineri - 25 martie - la Godot Cafe-teatru, la " MIZANTROPUL " de Moliere. Ora 19.00. Rezervari la telefon: 021.31.61.682 sau 0736.414.244

Posted by Anca Dumitra on Monday, March 21, 2016

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni