• Emisiuni
  • MasterChef
  • Juratul "MasterChef", Florin Dumitrescu a rugat pe altcineva sa o ceara in casatorie pe iubita sa pentru el. Cine a fost cel care i-a oferit inelul

Juratul "MasterChef", Florin Dumitrescu a rugat pe altcineva sa o ceara in casatorie pe iubita sa pentru el. Cine a fost cel care i-a oferit inelul

Juratul "MasterChef", Florin Dumitrescu a rugat pe altcineva sa o ceara in casatorie pe iubita sa pentru el. Cine a fost cel care i-a oferit inelul

Emisiunea este integral pe voyo.ro.

Florin Dumitrescu s-a gandit sa o ceara in casatorie pe iubita sa, Cristina, cea cu care este impreuna de aproape trei ani si cu care urmeaza sa aiba o fetita.

El a chemat-o la un restaurat unde s-a trezit ca la masa lor vine Cristi Nistor, concurentul preferat al Cristinei de la "Vocea Romaniei". Acesta a fost cel care i-a daruit inelul si care a intrebat-o "Pe cine vrei, pe mine sau pe el?"

"L-am chemat pe Cristi Nistor si i-am dat inelul asta", a declarat Florin Dumitrescu.  "A pus cutiuta cu inel pe masa si mi-a zis ", a continuat Cristina, iubita juratului de la "MasterChef".

"Am cerut-o de sotie pentru ca o iubesc, pentru ca am simtit ca e femeia vietii mele", a fost declaratia de dragoste pe care i-a facut-o Florin viitoarei sale sotii.

Si ca sa vada cum s-ar descurca in postura de tatic, Catalin Maruta l-a chemat pe Ovidiu Oanta, corespondent ProTV, care are acasa doi gemeni.

Speriat de gandul ca Maruta il pune sa schimbe pampers-ul Florin Dumitrescu l-a atins pe unul dintre gemeni usor emotionat. Cand copilul a inceput sa planga, juratul nu stia cum sa isi mai ceara scuze parintilor ca l-a facut pe baietel sa planga.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni