• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 1 septembrie 2015: Caprele au bucurii pe plan emotional, Cainii intampina probleme de sanatate

Horoscop chinezesc zilnic 1 septembrie 2015: Caprele au bucurii pe plan emotional, Cainii intampina probleme de sanatate

Horoscop chinezesc zilnic 1 septembrie 2015: Caprele au bucurii pe plan emotional, Cainii intampina probleme de sanatate

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 1 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON 

Daca ai posibilitatea sa alegi, consacra-te activitatilor care necesita minutiozitate. Prietenii iti vor solicita ajutorul. 

SARPE 

A sosit timpul sa faci anumite schimbari si ai putea ruga pe cineva sa te ajute. Vei fi o sursa de inspiratie pentru apropiati.

CAL

Te vei simti bine sa-ti rezolvi treburile zilnice, dar in acelasi timp vei visa la o evadare. De fapt, vei visa foarte putin, iar asta iti va face bine.

CAPRA

In viata cotidiana, indeplineste sarcinile care necesita abilitati de comunicare. Pe plan afectiv, vei fi ghidat de intelegerea celorlalti.

MAIMUTA

O jena financiara te-ar putea ingrijora. Te vei gandi la metode de ameliorare a situatiei. Colectionarii ar putea descoperi un obiect rar.

COCOS

Ingeniozitatea ti-ar putea atrage complimente. Ziua este propice aprofundarii cunostintelor. Vei fi capabil sa decizi ce ti se potriveste mai bine.

CAINE

Daca ai lasat o situatie sa se agraveze, acum vei intelege consecintele si vei avea capacitatea sa remediezi lucrurile. In privinta sanatatii, odihneste-te daca simti nevoia.

MISTRET 

O intalnire neprevazuta ti-ar putea da emotii si iti va face placere sa iesi cu prietenii si sa faci conversatie. Te vei intalni cu oameni care te vor face sa vezi partea frumoasa a vietii.

SOBOLAN 

Vei atrage simpatia unor persoane care ar putea juca un rol important in viitorul tau. In privinta sanatatii, nu da frau liber anxietatii; exista metode pentru a o contracara.

BOU 

Iti vei intelege mai bine dorintele si posibilitatile de indeplinire a acestora. Vei putea recurge la unele modificari care vor contrasta cu datele problemei.

TIGRU 

Capacitatea ta de analiza te va conduce acolo unde vei dori. Daca doresti sa-ti faci un capriciu acum e momentul sa actionezi in acest sens.

IEPURE 

Vei avea nevoie de libertate de actiune pentru a te simti in largul tau. Indecizia care pluteste in aer nu te va deranja.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni