• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 20 august 2015: Caprele intampina probleme financiare, iar Maimultele sunt pline de energie

Horoscop chinezesc zilnic 20 august 2015: Caprele intampina probleme financiare, iar Maimultele sunt pline de energie

Horoscop chinezesc zilnic 20 august 2015: Caprele intampina probleme financiare, iar Maimultele sunt pline de energie

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 20 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON 
Astazi vei fi sociabil, vei vorbi mult si vei povesti intamplari amuzante. Daca esti singur ai putea avea o intalnire, iar daca esti intr-o relatie simti ca relatia este mai buna.


SARPE
Astazi vei fi popular si este posibil ca dorintele tale cele mai puternice sa se concretizeze sau ai putea macar sa faci primi pasi catre implinirea lor.


CAL
Vei fi generos si vei reactiona cu calm la comentariile celor din jur, iar partenerul de viata te va impresiona prin felul lui de a fi.


CAPRA
Problemele financiare sunt prezente si in aceasta perioada, insa s-ar putea sa primesti o sugestie care nici prin vis nu ti-a trecut. 


MAIMUTA
Mai eficient decat in ultimele zile, vei face fata cu energie unei situatii noi. In acelasi timp, sunt favorizate contactele cu strainatatea. 


COCOS
Vei avea concentrarea necesara pentru a reusi in tot ceea ce incepi. Zilele acestea sunt favorabile persoanelor aflate in continua dezvoltare personala. 


CAINE
Vei trece printr-o scurta perioada in care vei prefera timpul liber si leneveala in locul obligatiilor! In privinta banilor, norocul va fi in continuare de partea ta.


MISTRET 
Vei fi mai conformist decat in zilele precedente. Daca anumite persoane iti vor crea o multime de probleme, ti-ai putea schimba obiceiurile astfel incat sa le vezi cat mai rar.


SOBOLAN 
Vei fi foarte dispus sa-i intelegi pe cei din jur. La serviciu, este un weekend ideal pentru a-ti face cunoscute ideile. Pentru a fi sanatos, nu-ti neglija timpul de odihna.


BOU 
Vei fi in cautare de lucruri frumoase si ai putea chiar sa faci o achizitie. Pe de alta parte, daca ai o problema cu cineva din anturaj, e posibil sa poti rezolva situatia spunand ceea ce gandesti.


TIGRU
Treci printr-o perioada destul de activa si vei lucra cu hotarare la fiecare sarcina. Totodata, viata sentimentala va fi stabila.


IEPURE
Vei fi tot mai retras desi numerosii prieteni te vor solicita neincetat. Vei fi inventiv si ai putea face unele modificari pentru a-ti imbunatati mediul.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni