• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 6 august 2015: Veste importanta pentru Capre. Cocosii sunt creativi azi

Horoscop chinezesc zilnic 6 august 2015: Veste importanta pentru Capre. Cocosii sunt creativi azi

Horoscop chinezesc zilnic 6 august 2015: Veste importanta pentru Capre. Cocosii sunt creativi azi

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 6 august 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
In aceasta perioada poti incepe un curs intr-un domeniu de interes personal sau profesional, care iti va fi de folos in viitorul apropiat.

 

SARPE
Zona famliei si a caminului se activeaza, creand o ambianta favorabila activitatilor de ordin familial si favorizand relatiile cu membrii acesteia.


CAL
Poti depana amintiri si readuce in discutie evenimente care ti-au ramas puternic impregnate in minte.

 

CAPRA
In cazul in care esti pus in situatia de a lua hotarari importante, sfatul meu este sa nu te lasi influentat de emotii. Trateaza totul intr-un mod obiectiv!

 

MAIMUTA
Doresti sa desfasori numai activitati care te inspira si iti plac cu adevarat. Cu siguranta nu este o zi pe care sa o petreci intr-un mediu monoton si limitativ.

 

COCOS
Ai nevoie de libertate in exprimare, iar sfatul meu este sa dai libertate imaginatiei si creativitatii si te vei bucura de acest lucru.

 

CAINE
Dai dovada de multa rabdare, responsabilitate, dedicare si perseverenta, iar acestea iti pot aduce un castig material sau o apreciere venita din partea unui superior exigent.

 

MISTRET
Este un moment favorabil pentru inceperea unui stil de viata mai sanatos sau pentru schimbarea modului de alimentatie. Asadar, succes si ambitie!

 

SOBOLAN
O perioada frumos aspectata pentru relatii si parteneriate, care aduce cu sine initierea unui parteneriat sau semnarea unor contracte.

 

BOU
Esti mult mai tolerant cu opiniile celor din jur si pari sa nu te incapatanezi in a-ti sustine atat de insistent punctul de vedere, ceea ce este favorabil pentru tine.

 

TIGRU
Diplomatia si intelepciunea cu care vei trata unele situatii si persoane te va face sa fii in continuare apreciat pentru felul tau de a fi.

 

IEPURE
Atmosferea acestei zile tinde sa se concentreze asupra evenimentelor care vizeaza zona transformarii personale si autocunoasterii.


Sursa: 
Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni