• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 7 septembrie 2015: Serpii au probleme in relatiile cu apropiatii, Tigrii fac investitii

Horoscop chinezesc zilnic 7 septembrie 2015: Serpii au probleme in relatiile cu apropiatii, Tigrii fac investitii

Horoscop chinezesc zilnic 7 septembrie 2015: Serpii au probleme in relatiile cu apropiatii, Tigrii fac investitii

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 7 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON

Vrei sa te rupi de traditii si reguli.Te avantajeaza proiectele de pionierat, care darama vechile tipare.Ai curajul sa fii diferit.

SARPE

Insisti prea mult sa captezi atentia unei persoane care se pare ca incearca sa te evite cat de mult poate. Relaxeaza-te si ignor-o cateva zile.S-ar putea sa fii surprins sa vezi ca de data aceasta ea va veni spre tine.

CAL

Te-ai saturat sa tot dai explicatii celor din jur. Vrei sa evadezi, vrei sa te manifesti liber, fara restrictii. Incearca totusi sa nu fii prea vehement in manifestarile tale pentru ca s-ar putea sa ii pui pe fuga.

CAPRA

Discutia avuta cu un prieten drag ti-a cam zdruncinat universul. Chiar daca nu ti-a placut prea mult ce ti s-a spus, iar reprosurile aduse te-au ranit, trebuie sa recunosti ca a avut dreptate.

MAIMUTA

Esti imprastiat, iti lipseste focalizarea, te preocupa lucrurile neinsemnate si se pare ca te indepartezi tot mai mult de obiectivele propuse.

COCOS

Ti-ai asumat o sarcina dificila, iar acum presiunile care se exercita asupra ta te fac sa te intrebi daca esti omul potrivit la locul potrivit. Nu dezarma si nu bate in retragere. Asuma-ti deciziile luate pentru ca depind si altii de tine.

CAINE

In ultima perioada ai fost mai mult decat irascibil. I-ai jignit pe cei din jurul tau, ai spus vorbe grele.Acum este nevoie sa te mobilizezi si sa incerci sa reglezi toata aceasta situatie. 

MISTRET

Dupa o perioada in care te-ai ciocnit de tot felul de blocaje si limitari, iata ca ai ajuns intr-un punct in care tot ce iti ramane sa faci este sa evoluezi.Te reinventezi si rezultatele se vor vedea repede.

SOBOLAN

Nu este momentul sa faci confesiuni celor din jur. Detaliile intime pe care le povestesti acum s-ar putea sa te coste mult in viitor. 

BOU

Ai mizat pe capacitatea ta de a-i impresiona pe cei din jur si se pare ca ai esuat. Nimeni nu mai este dispus sa asculte vaicareli si lamentari. Schimba-ti atitudinea si vei vedea ca grupul de prieteni se va reintregi in jurul tau.

TIGRU

O casa, un pamant, un automobil sau orice alta forma de achizitie consistenta te va face sa bagi mana adanc in contul bancar. Oricum, rezultatul va fi unul satisfacator, asa incat nu ai motive sa te plangi.

IEPURE 

Vei bifa succes dupa succes, cu o singura conditie: sa nu te lasi manipulat emotional. Unii vor incerca sa te faca sa abandonezi deciziile luate, insa tine-te tare si nu devia de la drumul ales.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni