• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop zilnic 14 septembrie 2015: Taurii au noroc de bani, Gemenii au probleme in dragoste

Horoscop zilnic 14 septembrie 2015: Taurii au noroc de bani, Gemenii au probleme in dragoste

Horoscop zilnic 14 septembrie 2015: Taurii au noroc de bani, Gemenii au probleme in dragoste

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 14 septembrie 2015. Citeste horoscopul de astazi!

BERBEC

Este posibil sa iti dai intalnire cu partenerii de afaceri, pentru a pune la punct o activitate in care te vei implica in perioada urmatoare.

TAUR

Urmeaza sa primesti niste bani,dar asta implica sa treci prin toate rigorile birocratiei. Poate e vorba de mers la un notar, de semnat acte,de completat tot felul de hartii.

GEMENI

E timpul sa hotarasti impreuna cu partenerul pe ce drum va apuca viata voastra sentimentala. Urmeaza sa luati impreuna tot felul de decizii importante privind viitorul vostru.

RAC

Daca nu ai reusit in ultimele zile sa pleci undeva, poate iti aduni resursele energetice si financiare si dai o fuga la aer curat in aceasta saptamana.

LEU

Ai sansa sa descoperi cauza unei suferinte, in urma unei consultatii sau a unor rezultate de la analize. Tratamentul si vindecarea totala vor veni in urmatoarele doua-trei luni.

FECIOARA

Vei celebra alaturi de rude si prieteni o reusita deosebita. Poate ca ti-ai cumparat o casa sau o masina, poate ai primit o avansare sau o oferta de lucru mai buna si dai de baut in cinstea acestei vesti.

BALANTA

Ai primit o suma de bani, pe care ii poti folosi inteligent in amenajarea locuintei sau investind intr-un proiect pozitiv, insa ar trebui sa lasi spre weekend toate aceste activitati. Astazi ai multe lucruri de finalizat la birou, asa incat reamenajarea las-o pe mai tarziu

SCORPION

Cu rabdare se va rezolva orice lucru privind scoala, gradinita copilului sau actiuni financiare ori de legalizare a unor documente importante.

SAGETATOR

Ai ramas cu un gust amar privind o relatie de iubire, insa esti hotarat sa nu renunti! Vei trece peste orice, in incercarea de a da o noua sansa partenerului tau.

CAPRICORN

Mai mult sport, mai multa miscare. Macar in timpul liber sa te gandesti si la propria persoana, ducandu-te la o sala, antrement, la alergat, pentru ca ai nevoie sa iti pui corpul in forma maxima.

VARSATOR

Ai nevoie de rafinament, de dialoguri spirituale si de o relatie mai stransa cu Dumnezeu. Planifica-ti vizite in locuri incarcate de energie benefica.

PESTI 

Se intrezaresc drumuri scurte, la rude, prieteni sau intr-o delegatie. Asculta si de sfaturile celor din jur, chiar daca asta inseamna sa iti modifici conduita sau chiar propriul program.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni