• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop zilnic 8 septembrie 2015: Sagetatorii au noroc de bani, Balantele sunt pline de energie

Horoscop zilnic 8 septembrie 2015: Sagetatorii au noroc de bani, Balantele sunt pline de energie

Horoscop zilnic 8 septembrie 2015: Sagetatorii au noroc de bani, Balantele sunt pline de energie

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 8 septembrie 2015. Citeste horoscopul de astazi!

BERBEC

Astazi esti foarte receptiv la mesajele pe care le primesti subtil din astral. Poti fi preocupat de intrebari existentiale, de domeniului metafizic sau ezoteric.

TAUR

O zi in care cineva va incerca sa te pacaleasca, sa te excrocheze, dar vei fi pe faza si cu intuitia ta deosebita vei reusi sa ii dejoci planurile.

GEMENI

Traiesti aceasta zi cu pasiune si emotie, lucruri care ti-au fost cam straine in ultima perioada.Incearca sa dai glas emotiilor si sentimentelor, in loc sa gandesti rece si lucid. Uneori este nevoie si de putina fantezie pentru a ne bucura de picanteriile vietii.

RAC

Astazi pur si simplu alegi sa lasi deoparte stresul de la locul de munca in favoarea prietenilor si al distractiei. Ai chef sa iti traiesti viata la maxim, fara sa te mai gandesti la consecinte.

LEU

Te bucuri din plin de tot ce este in jurul tau. Prieteni, vremea de afara, atmosfera familiala, toate sunt in armonie si ai un sentiment profund de pace interioara.

FECIOARA

Relatiile cu vecinii nu sunt prea bune zilele acestea. Fie isi baga nasul unde nu trebuie, spionandu-ti fiecare miscare, fie prin comportamentul lor iti creaza o sare de disconfort. 

BALANTA

Ai un tonus bun, ai chef sa incepi lucruri noi, actiuni noi, colaborari stimulante. Esti plin de energie si vrei sa realizezi ceva maret.

SCORPION

Daca astazi ai chef de scos bani din buzunar atunci iti recomand sa te limitezi la strictul necesar, pentru ca tinzi sa iti depasesti cu mult bugetul. Mai sunt zile bune pana la salariu,asa incat putina cumpatare nu strica.

SAGETATOR

Astazi este posibil sa primesti o veste buna legata de bani sau sa beneficiezi de o sansa de castig prin intermediul unei cunostinte.

CAPRICORN 

Vei fi destul de radical in decizii, insa cel putin vei asculta vocea inimii si asta este cel mai important.

VARSATOR

Atentie unde iti lasi banii, cheile sau documentele, pentru ca vei fi destul de imprastiat. Daca nu esti atent, risti sa pierzi un obiect personal important.

PESTI 

In aceasta perioada vei primi destul de multe invitatii. Orice eveniment la care participi sau pe care il organizezi va fi o adevarata incantare.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni