• PRO TV
  • Imagini de la nunta lui Catalin Morosanu. Proaspat casatorit, Morosanu a venit la "Happy Hour" fara verigheta. Vezi explicatia lui:

Imagini de la nunta lui Catalin Morosanu. Proaspat casatorit, Morosanu a venit la "Happy Hour" fara verigheta. Vezi explicatia lui:

Imagini de la nunta lui Catalin Morosanu. Proaspat casatorit, Morosanu a venit la "Happy Hour" fara verigheta. <span style="color:#f00;">Vezi explicatia lui:</span>

Catalin Morosanu si Georgiana s-au cunoscut acum 10 ani pe internet. Pentru ea, el a fost primul ei prieten, iar pentru el, ea a fost prima iubire.

In vara s-au cununat la starea civila, iar de curand s-au casatorit si religios. La nunta, nimeni nu a avut curajul sa fure mireasa. Mirii si invitatii s-au distrat de minune si au dansat cu atata foc, incat nici Marioara Zavoranu nu a putut sta pe scaun.



Morosanu, tatal unei fetite de doi ani, pe nume Natalis, povesteste ca nu se pricepe sa schimbe scutece, ba mai mult, ii este chiar rusine sa se uite la fetita cand e dezbracata pe masa de infasat.

Catalin Morosanu a venit la “Happy Hour” fara verigheta. Luptatorul de K1 a explicat ca nu e ceea ce pare: de fiecare data cand se duce sa traga de fiare la antrenamente, isi lasa verigheta acasa, de teama sa n-o zgarie.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni