In acest weekend, "Vocea Romaniei" a fost cautata la Cluj-Napoca!

In acest weekend, "Vocea Romaniei" a fost cautata la Cluj-Napoca!

Noul sezon Vocea Romaniei se anunta a fi unul incitant, drept dovada fiind numarul mare de persoane prezente la prima runda de preselectii din Cluj-Napoca. Duminica, 24 mai, muzica si buna dispozitie au pus stapanire pe oras, in timpul auditiilor pentru un nou sezon Vocea Romaniei, difuzat in aceasta toamna.

Prima oprire a caravanei Vocea Romaniei a atras la preselectiile desfasurate pana tarziu in noapte sute de pasionati de muzica, atat din Cluj, cat si din orase precum Baia Mare, Iasi, Oradea, Constanta sau Satu Mare. 

Repetandu-si piesele, exersand vocalize sau cantand alaturi de ceilalti concurenti, participantii si-au asteptat rabdatori randul, pentru a arata de ce merita sa fie urmatoarea voce a Romaniei.

Echipa Vocea Romaniei s-a intalnit pe parcursul zilei cu concurenti pentru care muzica e un hobby, fara studii de canto, dar si cu persoane pentru care muzica reprezinta un stil de viata, absolventi de scoli de muzica sau membri ai unor trupe cunoscute in zona din care provin. Pretendentii la marele trofeu Vocea Romaniei au sansa de a-si transforma visul in realitate, in fata intregii tari!

Editia a cincea Vocea Romaniei invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze aptitudinile muzicale in cadrul caravanei. Urmatoarea oprire a caravanei Vocea Romaniei este pe 31 mai in Iasi, Hotel Unirea, incepand cu ora 10:00. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni