• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • In episodul de aseara din Las Fierbinti, lucrurile au revenit pe fagasul normal. PRO TV – lider de audienta

In episodul de aseara din Las Fierbinti, lucrurile au revenit pe fagasul normal. PRO TV – lider de audienta

In episodul de aseara din Las Fierbinti, lucrurile au revenit pe fagasul normal. PRO TV – lider de audienta

Episodul de aseara Las Fierbinti a fost urmarit cu interes de aproape 2 milioane de romani la nivel national, iar in minutul de aur de la 22:01 peste 2.3 milioane telespectatori urmareau cu interes intamplarile din Fierbinti!  

In intervalul de difuzare 21:27 - 22:22, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 12 puncte de rating si o cota de piata de 27.2%, de doua ori mai mult fata de urmatorul post clasat, care a inregistrat 5.8 puncte de rating si 13.2% cota de piata. 

In episodul de aseara, Giani si Bobita au incercat sa rezolve problemele care ii distantau din ce in ce mai mult. Faptul ca Giani a uitat de ziua de nastere a lui Bobita a declansat un razboi lent, plin de replici savuroase. Dar asta nu a fost singura problema a carciumarului!

Dorel si Robi au incercat sa dea o sansa sentimentelor pe care fratele lui Bobita le purta in taina. Seful de post a fost complet dezorientat, nefiind sigur de ce sentimente nutreste pentru Dorel sau care este adevarata sa orientare. Pana la urma, Bobita si Vasile i-au ajutat sa-si dea seama ca amandoi sunt barbati normali, Dorel recunoscandu-i fratelui mai mare ca totul a fost un plan pentru a atrage atentia satenilor.

In centrul Fierbintiului agitatia crestea din ce in ce mai mult! Delegatia Prefecturii care a venit sa stranga toate animalele infestate de rusi s-a dovedit a fi o delegatie de... hoti! Cel care a demascat planul si care a incercat sa recupereze animalele a fost Ardiles, ajutat evident de cei doi camarazi: Celentano si Firicel. 

Nebunia continua cu doua episoade senzationale, difuzate saptamana urmatoare in zilele de marti si miercuri, de la 21:30, numai la PRO TV! 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni