• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • In episodul de DISEARA din "Las Fierbinti", Celentano va demara o ancheta. De la 21:30, la PROTV

In episodul de DISEARA din "Las Fierbinti", Celentano va demara o ancheta. De la 21:30, la PROTV

In episodul de DISEARA din "Las Fierbinti", Celentano va demara o ancheta. De la 21:30, la PROTV

Episodul de maine seara il pune pe Celentano intr-o ipostaza diferita de cele cu care s-au fost obisnuit telespectatorii: martor la savarsirea unei infractiuni! Situatia va alarma autoritatile, Robi fiind primul care va porni in rezolvarea cazului, coordonat de Celentano.

La carciuma, Primarul Vasile este deprimat si simte nevoia sa i se confeseze lui Bobita. De un an de zile, in fiecare luna, acelasi vis ii bantuie noptile. Un cosmar repetitiv, in care un personaj il schimba din functia de Primar al Fierbintiului, care se muta in casa lui, ii cucereste nevasta si il va elimina de pe toate planurile. Vasile va avea un soc in momentul in care un barbat asemanator din punct de vedere al aspectului fizic va calca pragul Primariei.

Telespectatorii vor afla cum va decurge ancheta lui Celentano si Robi si care este deznodamantul seriei de vise pe care Vasile le are de un an de zile maine seara, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni