• Emisiuni
  • Vocea României
  • Un fost concurent de la "Vocea Romaniei" face senzatie pe YouTube. Noul lui videoclip a strans peste 2.000.000 de afisari

Un fost concurent de la "Vocea Romaniei" face senzatie pe YouTube. Noul lui videoclip a strans peste 2.000.000 de afisari

Un fost concurent de la "Vocea Romaniei" face senzatie pe YouTube. Noul lui videoclip a strans peste 2.000.000 de afisari

Ionel Istrati este unul din cei mai populari interpreti din Republica Moldova, cunoscut si in Romania, dupa ce a participat la primul sezon "Vocea Romaniei" si a lansat pesa "Eu numai, numai".

Ionel Istrati a intrat in coma, dar a fost salvat de frumoasa Xenia Deli. Este scenariul noului videoclip al interpretului la piesa Wake me up. Aici cei doi sunt suprinsi in tandreturi pe o plaja din Maldive, iar la un moment dat Xenia renunta chiar si la haine.

Frumoasa moldoveanca Xenia Deli colaboreaza cu Victoria's Secret, fiind imaginea mai multor case de moda. Ea s-a filmat într-un videoclip de-al lui Enrique Iglesias si Calvin Harris , în care apare sexy şi incendiara, la fel ca în clipul lui Ionel Istrati.
 


 

Interpretul a marturisit ca vrea sa se lanseze cu aceasta piesa si peste hotarele tarii, asa ca este foarte bucuros ca videoclipul a strans deja mai mult de 2.000.000 de afisari pe Youtube.
 

 

 

In videoclip ii putem admira pe Ionel si pe Xenia in timp ce se tin de mana si isi fac ochi dulci pe plajele din Maldive. Tanara apare in videoclip intr-un costum de baie minuscul, iar la un moment dat chiar goala.

Filmarile au durat 5 zile, dintre care 4 s-au petrecut in Maldive. Interpretul a marturisit ca acesta este cel mai scump videoclip din intreaga sa cariera.

La piesa Wake me up, Ionel a lucrat cu producatorul roman Randi, care i-a facut atat versurile cat si melodia.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni