• PRO TV
  • Ionela Prodan: "In ziua cand trebuia sa o botez pe Ana Maria, era sa mor"

Ionela Prodan: "In ziua cand trebuia sa o botez pe Ana Maria, era sa mor"

Ionela Prodan: "In ziua cand trebuia sa o botez pe Ana Maria, era sa mor"

Despre Ionela Prodan am aflat azi, in editia Happy Hour din 1 iunie, ca s-a nascut si apoi… a renascut. Acum 37 de ani, cand se intorcea de la un concert, a fost victima unui accident de masina atat de grav, incat a intrat in coma si medicii nu i-au mai dat nici o sansa. Ziua nefasta trebuia sa fie una dintre cele mai fericite in viata ei: ziua in care urma sa o boteze pe Ana Maria Prodan.

Ma intorceam de la un concert de la Braila si mergeam spre Bucuresti, unde aveam botezul Anei Maria. Eu motaiam in masina si soferul a adormit si el, a intrat pe contrasens si s-a lovit de o alta masina. Am ajuns la spital in coma de gradul doi si am ramas in coma profunda timp de trei saptamani. Eram desfigurata si am pierdut patru kilograme de sange in cateva saptamani. Am fost intai operata fara anestezie, apoi, cand m-am trezit din coma, am facut septicemie si febra 41 cu 9”.

Acesta fost cel mai cumplit moment din viata Ionelei Prodan, dar si momentul de cotitura in care a reinvatat sa fie om: “am invatat sa merg, sa vorbesc, imi amintesc ca imi era teama ca nu am sa mai pot cobori scarile, imi era teama sa ma urc in masina.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni