• PRO TV
  • Ionut Iftimoaie aduce muschii de la K1 la Ferma Vedetelor

Ionut Iftimoaie aduce muschii de la K1 la Ferma Vedetelor

Ionut Iftimoaie aduce muschii de la K1 la Ferma Vedetelor

Echipa fermierilor celebri este completa! Ionut Iftimoaie este ultimul concurent care se alatura echipei de la Ferma Vedetelor, formata din Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu si Cristina Cioran.

Faimosul luptator de K1, Ionut Iftimoaie, isi ia inima in dinti si se muta in ringul de la Ferma Vedetelor. Astfel, dupa Superkombat si Local Kombat, Ionut se va lupta cu viata la tara, in conditiile de trai de acum 100 de ani, si va trebui sa invinga frigul si probele anevoioase.

Cred ca este un proiect menit sa ne rupa de viata cotidiana, SF, si sa ne intoarca la origini! Am acceptat acest proiect pentru ca imi plac provocarile si cred ca acesta va fi stagiul meu militar pe care nu l-am facut la timp :).  Tot ce am, tot ce reprezint am realizat prin foarte multa munca, asa ca nu mi-e frica de viata de la ferma, insa ceea ce ma “sperie” cel mai mult va fi distanta fata de familie, copii, sotia insarcinata si parintii mei.” – a declarat Ionut.

Provocarile zilnice prin care vor trece cei 12 fermieri sunt atat fizice, cat si psihice. Taria de caracter, curajul, determinarea si munca in echipa sunt doar cateva dintre calitatile necesare pentru a tine echipa unita. Mentorul Fermei nu ii va menaja, ci le va da sarcini zilnice pe care vor trebui sa le duca la bun sfarsit pentru a castiga bani sau alimente. Iulia Vantur, gazda emisiunii, le va oferi sprijinul ei, ii va sfatui, incuraja si determina sa finalizeze probele, insa le va da si ea sarcini care vor trebui indeplinite pentru a avea acces la anumite beneficii.  

Peripetiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite in aceeasi casa, in conditii de viata extreme si lipsite de confort, vom vedea din martie in cel mai tare reality-show 100% romanesc: Ferma Vedetelor!

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni