• Emisiuni
  • Vocea României
  • Iti mai aduci aminte de Iulia Puschila de la "Vocea Romaniei"? Vezi ce super piesa a lansat. Da-i PLAY

Iti mai aduci aminte de Iulia Puschila de la "Vocea Romaniei"? Vezi ce super piesa a lansat. Da-i PLAY

Iti mai aduci aminte de Iulia Puschila de la "Vocea Romaniei"? Vezi ce super piesa a lansat. Da-i PLAY

Iulia Puschila a umplut scena cu energie la "Vocea Romaniei", iar de curand a lansat o piesa care a luat cu asalt internetul.

Ce mai e nou pe plan muzical si personal pentru tine? 

 

"Am inceput vara cu dreptul - am luat BAC-ul cu 9,61 media generala! M-am inscris la SNSPA pentru ca vreau sa studiez Comunicare si cred ca muzica si zona asta de publicitate merg mana-n mana. Am facut o pauza muzicala pentru a ma concentra pe studii, dar pregatesc lucruri noi de care veti auzi curand."

 

Cum ti-a schimbat "Vocea Romaniei" viata?

 

"Incredibil de mult mi-a schimbat viata. Am semnat un contract cu Universal Music si am lansat prima mea piesa "Angel" care are si un lyric video. Am mai scos un single cu antrenorul meu - piesa se numeste "Vocea ta", am plecat in primul turneu in tara din viata mea, am concertat la Sala Palatului. i s-a schimbat viata foarte mult! Ma voi muta la Bucuresti, acum ca am terminat cu baalaureatul si voi lucra si mai mult in studio."

 

Ce sfaturi ai pentru cei ce de-abia de-acum incolo intra in competitia in care DOAR VOCEA CONTEAZA? 

 

"Trebuie sa fie constienti ca e o rampa de lansare, ca la "Vocea Romaniei" chiar se fac remarcati. Iti faci o gramada de prieteni noi pe platou si in culise, ai ocazia sa lucrezi cu oameni importanti din industria media din Romania si sa inveti foarte mult! Fiecare concurent trebuie sa fie pregatit pentru orice pentru ca e o experienta unica, poate socanta si solicitanta chiar. Trebuie sa se dedice trup si siflet si astfel, sigur vor avea sansa de a intoarce scaune." 

 

Daca ar fi sa te inscrii din nou si sa participi, in echipa carui antrenor ti-ar placea sa fii?

 

"E relativ. Nu mai am voie sa particip, dar as vrea sa-l cunosc pe Tudor Chirila ca jurat si antrenor. Sunt foarte curioasa ce piese ar alege pentru mine daca as intra in echipa lui. Pe de alta parte, mi-ar placea sa lucrez si cu Smiley."

 

Cu cine dintre fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" ti-ar placea sa faci un featuring?

 

"E o lista lunga: Liviu Teodorescu, Fely Donose, Vizi Imre, Catalin Dobre, Julie Mayaya...E foarte greu sa ma hotarasc la o singura persoana cu care as canta. "

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni