• PRO TV
  • Iulia Vantur, eleganta si rafinament! Cum arata vedeta intr-o rochie pe care toate doamnele si-o doresc in garderoba

Iulia Vantur, eleganta si rafinament! Cum arata vedeta intr-o rochie pe care toate doamnele si-o doresc in garderoba

Iulia Vantur, eleganta si rafinament! Cum arata vedeta intr-o rochie pe care toate doamnele si-o doresc in garderoba

Iulia Vantur urmeaza sa apara din nou pe micul ecran in postura de prezentator al show-ului "Ferma Vedetelor", emisiune ce le va arata telespectatorilor fata nevazut a 12 vedete.

In calitate de gazda a show-ului "Ferma Vedetelor", Iulia Vantur va trebui sa fie alaturi de concurenti si sa ii sprijine in momentele dificile prin care vor trece. Mai mult, vedeta va fi legatura celor 12 vedete cu exteriorul, le va distribui sarcinile zilnice si ii va indruma pentru a trece peste barierele fizice si psihice cu care se vor confrunta in cele de trei luni de convietuire la Ferma.

Pana cand telespectatorii o vor putea urmari diun nou pe frumoasa vedeta in postura de prezentatoare, Iulia Vantur continua sa isi surprinda admiratorii cu rafinamentul sau.

Invitata sa participe la un eveniment monden, Iulia Vantur a optat pentru o tinuta eleganta, pe care orice femeie ar fi mandra sa o detina in propria garderoba. Rochia purtata de Iulia impresioneaza prin detaliile aplicate in zona bustului, dar si prin modul in care ii incadreaza talia de viespe.

Pentru o avea o aparitie perfecta, Iulia Vantur a optat pentru un machiaj puternic, care sa ii puna in evidenta ochii. 

Tinuta Iuliei Vantur a putut fi admirata de prietenii virtuali ai vedetei, aceasta fiind postata pe contul sau personal de Facebook. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni