• PRO TV
  • Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV

Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV

Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV

Frumoasa prezentatoare Iulia Vantur va prezenta noul reality show Ferma Vedetelor, care va aduce in fata telespectatorilor din martie fata nevazuta a 12 vedete si va arata cum vor face fata provocarilor inedite de zi cu zi. Noua productie va urmari timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante intr-un loc izolat si lipsit de confortul stilului de viata modern. 

Iulia Vantur s-a remarcat la pupitrul Stirilor PRO TV, unde a prezentat cele mai importante jurnale. Experinta Iuliei de a prezenta emisiuni live, de a empatiza cu oamenii si de a le fi alaturi in momente grele, sunt doar cateva dintre elementele care o recomanda pentru acest show. Astfel, dupa o pauza de un an, Iulia revine cu forte proaspete in televiziune si e gata sa faca fata provocarilor inedite pe care acest format le presupune.

In calitate de gazda a show-ului, Iulia va trebui sa fie alaturi de concurenti si sa ii sprijine in momentele dificile prin care vor trece. Ea va fi legatura celor 12 vedete cu exteriorul, le va da sarcinile zilnice si ii va indruma pentru a trece peste barielele fizice si psihice cu care se vor confrunta in cele de trei luni de convietuire la Ferma. 

Dragostea Iuliei pentru natura vine inca din copilarie, cand isi petrecea vacantele de vara la tara la bunici si ii ajuta la treburile zilnice, atat in gradina cat si la ingrijirea animalelor. Acest proiect este o noua provocare pentru ea si o intoarcerea la traditiile romanesti. 

“Pornesc cu entuziasm intr-o noua aventura! Am ales sa fiu gazda reality show-ului Ferma Vedetelor pentru ca este total diferit de ceea ce am facut pana acum in televiziune. Este provocarea de care aveam nevoie, dupa mai bine de 10 ani de Stiri si 8 ani de Dansez pentru tine. Am ocazia sa explorez, sa invat lucururi noi, sa ma desfasor intr-un cadru natural, amplu, mai aproape de radacinile noastre romanesti. Va fi un show spumos, tocmai pentru ca va surprinde latura umana, in cele mai firesti aspecte ale vietii.” – a declarat Iulia Vantur.

Pe langa Iulia Vantur, care va fi alaturi de concurenti, cei 12 fermieri vor primi sarcini saptamanale de la Mentorul Fermei, un om cu experienta, care si-a petrecut intreaga viata traind din roadele pamantului, ingrijind animale domestice, care reprezinta si o importanta sursa de hrana. Cele 12 vedete vor trebui sa treaca cu brio si de probele zilnice, iar in fiecare saptamana doi dintre concurenti vor intra la duel pentru a se lupta sa isi pastreze locul in concurs, insa unul dintre ei va parasi competitia. Probele vor fi diverse si ii vor pune pe concurenti in situatii limita.

Noi provocari, situatii limita si experiente nebanuite vor fi elementele cu care vor trebui sa se confrunte cei 12 concurenti la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni