La Maruta prezinta astazi doua povesti incredibile de viata!

La Maruta prezinta astazi doua povesti incredibile de viata!

Pe langa cele trei fete, Gigi Becali mai are si un baietel de… suflet! Dupa ce tatal si-a luat viata si mama l-a parasit, Marian Ursea, baiatul de aproape 15 ani, a ramas doar in grija buncii, care a decedat si ea de curand. Patronul Stelei l-a luat pe copil sub protectia lui, i-a cumparat o casa, iar baiatul il considera parintele sau. Astazi, La Maruta, telespectatorii il vor cunoaste pe copilul de suflet al lui Gigi Becali, ii vor afla cumplita poveste de viata si vor vedea cum traieste in momentul de fata.

Tot astazi, de la 17:30, familia Tismanaru va fi invitata in emisiunea La Maruta. Viorica, Robert si David au o poveste impresionanta de viata, iar aseara, in prima editie a noului sezon Visuri la cheie, ei au primit o locuinta complet renovata si o sansa la un trai mai bun. Cei trei vor veni astazi in platoul emisiunii si vor povesti despre experienta traita alaturi de echipa Visuri la cheie, cum se simt acum in noua casa si cum li s-a schimbat viata.

Aceste doua povesti emotionante, ale unor oameni cu care soarta a fost dura, dar destinul carora este pe cale sa se schimbe, vor fi prezentate astazi, de la 17:30, La Maruta!

La Maruta – Povestea este vedeta!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni