"La Maruta" revine ASTAZI cu un nou sezon!

"La Maruta" revine ASTAZI cu un nou sezon!

Astazi, 31 august, de la ora 17:30, incepe al noualea sezon al emisiunii La Maruta, un sezon care promite sa uimeasca prin povesti surprinzatoare din showbiz sau din viata de zi cu zi. 

Sezonul trecut ne-a demonstrat ca povestile de viata impresionante, dezvaluirile, emotia, surprizele sunt intotdeauna La Maruta, ca minunile exista, dar si faptul ca romanii se implica in campanii umanitare. Echipa emisiunii a reusit sa mobilizeze oamenii si sa stranga pentru doi copii aflati in dificultate, in doar o zi, 160.000 de euro si alti 50.000 de euro prin intermediul donatiilor telefonice. Acest lucru va continua si incepand cu 31 august, iar faptele bune se vor intampla in fiecare zi, de luni pana vineri, doar La Maruta!

Din noul sezon nu vor lipsi nici materialele dinamice cu vedete, petrecerile la care acestea iau parte, nunti, vacante, despartiri sau conflicte din showbiz-ul autohton, dar nici umorul sau situatiile inedite.

Dupa foarte mult timp, Maruta si Ionut Dolanescu sunt fata in fata si vor sa se impace in noul sezon al emisiunii. Batalia dura dintre fratii Dolanescu a dus la un alt razboi care dureaza de sase ani: intre Catalin Maruta si Ionut Dolanescu! Cei doi nu si-au mai vorbit ani de zile si nimeni nu credea ca vor redeveni prieteni! Telespectatorii vor afla La Maruta ce ii aduce fata in fata dupa atata vreme si cum se pune punct unui razboi care parea fara sfarsit, chiar in preajma unuia dintre cele mai importante evenimente din viata familiei Dolanescu, botezul celui de-al treilea copil al lui Ionut si al Doinitei.

Tot in noul sezon romanii vor vedea imagini din culisele botezului micutei Rosa Alexandra, a doua fiica a lui Pepe. Nasii, Andra si Catalin Maruta, au pregatit surprize pentru familiile celor doi si vor arata ce a insemnat petrecerea de cinci stele pentru fina lor. 

De astazi, emisiunea La Maruta ii asteapta pe romani cu subiecte in exclusivitate, povesti de viata extraordinare, dezvaluiri in premiera si multe noutati.

"La Maruta", povestea este vedeta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni