• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • LaLa Band, noi filmari pentru cel de-al treilea sezon din serialul "Pariu cu viata". In ce locatii speciale ii vei vedea din 17 septembrie

LaLa Band, noi filmari pentru cel de-al treilea sezon din serialul "Pariu cu viata". In ce locatii speciale ii vei vedea din 17 septembrie

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">LaLa Band, noi filmari </span>pentru cel de-al treilea sezon din serialul "Pariu cu viata". In ce locatii speciale ii vei vedea din 17 septembrie

Membrii trupei Lala Band s-au aflat intr-o noua deplasare la munte, de aceasta data in regiunea Buzaului, unde au filmat de zor pentru sezonul 3 din “Pariu cu viata”, ce va incepe din 17 septembrie la ProTV.

Pentru 7 zile, tinerii din LaLa Band s-au simtit ca in vacanta la Buzau, au cantat si au dansat in mijlocul naturii langa o cireada de vaci, devenind pentru cateva ore adevarati cowboys, au filmat la Vulcanii Noroiosi, in paduri si poienite insorite, dar si la o cascada de langa lacul Siriu.

“Nici nu am simtit cand au trecut cele aproape 3 ore pe drum pana la Buzau pentru ca, fiind impreuna, stim cum sa facem timpul sa zboare repede si intr-un mod cat mai funny. Am filmat mai multe secvente de zi, cu soarele sus pe cer, vremea a tinut cu noi, astfel ca vor fi niste episoade pline de soara, muzica, energie si distractie. Au inceput sa ne placa deplasarile, pentru ca e chiar bine sa schimbam din cand in cand aerul. Am avut noroc acest sezon sa ajungem si la mare si la munte”, spune Alina.

“In deplasarea aceasta, ca si cea de iarna trecuta de la Susai si cea de la mare, m-am simtit ca intr-o excursie. Am lucrat in fiecare zi, dar ne-am si distrat in fiecare zi. Sunt sigur ca secventele filmate la munte vor incanta si in acelasi timp, vor amuza telespectatorii. Am vizitat locuri frumoase din zona Buzaului, ne-am intalnit cu oameni care ne recunosteau la tot pasul si am facut poze cu ei”, povesteste Dorian.

“Fiecare deplasare aduce ceva fresh atat in serial, cat si in inimile noastre. Prin aceste deplasari descoperim cat de frumoasa poate sa fie tara noastra, lucru pe care fanii nostri l-au vazut in serial si in cealalta deplasare a noastra, cea de la Susai. Intamplarile prin care trec personajele in aceste episoade si muzica buna vor cuceri telespectatorii”
, spune Criss. “Filmam de dimineata pana dupa-amiaza. Seara repetam urmatoarele secvente ce trebuie pregatite pana a doua zi si mai avem si repetitii de dans cu Vika. Toate secventele pe care le-am filmat aici au fost o adevarata aventura”, spune Vlad.

“De fiecare data cand plecam in deplasari e o atmosfera foarte frumoasa atat pe drum, cat si acolo. E ca si cum am pleca in vacanta. Am filmat prin tot felul de poienite, ne-am bucurat de peisaje minunate, am fost la Vulcanii Noroiosi, iar intr-una dintre zile am avut placerea sa filmam la o cascada langa lacul Siriu. Am dansat peste tot, chiar si langa o cireada de vaci. A fost o deplasare frumoasa, fara peripetii. Ne-am bucurat sa petrecem o saptamana la munte cu totii”, marturiseste Sore.

“E foarte frumoasa zona Buzaului, mai ales ca mie imi place muntele. Am fost la Vulcanii Noroiosi unde, pentru ca era cald si soare, aveai impresia ca esti pe Luna. Am filmat intr-o padure unde era si o cascada. A fost foarte placut sa sar in cascada, desi apa era cam rece, dar am simtit adrenalina la maxim. Am intalnit si un cerb, caruia i-am dat mancare. La un restaurant am fost impresionati de un grup de copii imbracati in costume nationale care ne-au oferit paine cu sare. Ne-am intalnit cu multi fani, chiar si in padure, am facut poze cu ei si le-am dat autografe”, povesteste Dima.

Astfel, din 17 septembrie, telespectatorii vor redescoperi frumusetea peisajelor montane ala tarii, se vor delecta cu imagini de poveste si cu secvente amuzante filmate de gasca vesela din LaLa Band la Buzau, pentru cel de-al treilea sezon din “Pariu cu viata”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni