LaLa Band ia cu asalt stadionul din Constanta!

LaLa Band ia cu asalt stadionul din Constanta!

Dupa succesul urias de care s-a bucurat LaLa Band, trupa –vedeta a serialului “Pariu cu Viata” , la mega concertele de la Arenele Romane, tinerii continua seria de evenimente, de data asta intr-un turneu national!

Trupa urmarita de milioane de fani, a sustinut in luna iunie doua mega concerte in Bucuresti, unde tineri din toata tara au venit sa-i vada. Doua seri la rand LaLa Band a strans peste 10.000 de fani, platitori de bilet, care au cantat emotionati alaturi de idolii lor timp de trei ore! 

Orasul care deschide turneul national al trupei LaLa Band este Constanta! Primul mare concert va avea loc sambata, 11 august, pe stadionul Farul Constanta. Aici sunt asteptati mii se fani, atat ai trupei cat si ai serialului – fenomen “Pariu cu Viata” difuzat pe Pro tv.

Ma gandesc cu mult entuziasm la concertele care vor urma, la atmosfera si la toata nebunia care se va crea.” ne-a spus Alina.

 “Ma bucur ca putem ajunge si la fanii nostri din celelalte orase, mai ales la cei care nu au putut ajunge in iunie in Bucuresti. Cred ca atmosfera va fi cel putin incendiara!” a adaugat Dorian.

 

Emotile noaste cred ca vor fi la fel de mari ca si la concertele din Bucuresti, atunci cand ne vom reintalni cu publiul nostru. Cred ca e bine sa ai mereu emotii pentru asta te face autentic si asa poti transmite starea ta de bine oamenilor din fata ta.” a declarat Criss.

 "Se pare ca “LaLa Nation” devine realitate pentru ca vom ajunge la fanii nostri din toata tara, pentru a imparti si cu ei energia si entuziasmul nostru! La Constanta pun pariu ca va fi fabulos, de abia astept!” a spus Vlad.

Ma incanta ca evoluam de la concert la concert iar dupa trei sali pline in Bucuresti, sper ca in Constanta sa  vad un stadion plin, cu mainile in aer!” a adaugat Sore.

 

Toti fanii LaLa Band din Constanta si nu numai, sunt invitati sambata, 11 august, pe stadionul Farul Constanta pentru a trai cea mai frumoasa experienta muzicala alaturi  de idolii lor. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni