• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • "Las Fierbinti" revine in forta la PROTV! Din 15 iunie, de luni pana joi, de la 20:30!

"Las Fierbinti" revine in forta la PROTV! Din 15 iunie, de luni pana joi, de la 20:30!

"Las Fierbinti" revine in forta la PROTV! Din 15 iunie, de luni pana joi, de la 20:30!

Gasca din Fierbinti revine de luni, 15 iunie, la PRO TV! Cele mai tari episoade din primele 6 sezoane revin in fiecare seara de luni pana joi, de la 20:30!

Pe parcursul celor 7 sezoane, gasca din Fierbinti a surprins telespectatorii cu cele mai amuzante povesti, ipostaze variate (de la milionari inchipiuiti, la rockeri, oameni de afaceri sau patroni de succes) si cele mai reusite situatii (de la puterile supranaturale ale Aspirinei, afacerile inedite ale lui Bobita si trairile lui Celentano, pana la Robi cel indragostit, Gianina studenta sau framantarile primarului Vasile in ceea ce priveste relatia cu mai marii judetului).

In primul episod redifuzat luni, telespectatorii vor putea urmari deznodamantul nuntii primarului Vasile cu frumoasa Manuela. Totul a fost un fiasco pentru cei doi miri, invitatii fiind singurii care s-au distrat. Mai preocupati de bani decat de distractie, Giani si Bobita vor fi protagonistii unei incurcaturi cu o asiatica... focoasa! Din acest episod spectaculos nu vor lipsi invitatii speciali, precum Maia Morgenstern sau Valentin Uritescu.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre sezoanele difuzate!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, de luni pana joi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni