"Las Fierbinti" si "O saptamana nebuna", lideri de audienta joi seara

"Las Fierbinti" si "O saptamana nebuna", lideri de audienta joi seara

"Las Fierbinti" si "O saptamana nebuna" au fost din nou productiile preferate ale celor mai multi romani, care au ales sa-si petreaca seara de joi cu ProTV.

Astfel, în intervalul orar 20.32 – 21.31, atunci cand a fost difuzat un nou episod al serialului “Las Fierbinti”, ProTV a fost lider de piata pe toate categoriile de public si a inregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o medie de 11,8 puncte de rating si o cota de piata de 25,9 procente, fiind urmat de Antena 1, 6,6 puncte de rating si 14,5 & cota de piata, iar Kanal D s-a clasat pe locul al treilea cu 6,6 puncte de rating si 14,4 % cota de piata.

Peste 2,5 milioane de relesectatori
la nivelul tarii urmareau “Las Fierbinti” in minutul de aur al acestui interval, la 21.07, atunci cand ProTV obtinea pe publicul sau tinta un varf de audienta de 14,7 puncte de rating si 31,8 % cota de piata.

Distractia a continuat joi seara cu “O saptamana nebuna”, serialul de la ProTV fiind lider de audienta in intervalul orar 21.31 - 22.30 cu o medie pe publicul commercial de 9,4 puncte de rating si 20,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu 8,7 puncte de rating si 19.1 % cota de piata.

In minutul de maxima audienta, ProTV obtinea, la 21.38, pe publicul comercial, un varf de audienta de 11,4 puncte de rating si 24 procente din cota de piata.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni