• Emisiuni
  • La Măruță
  •  “La Maruta”, lider de audienta cu povesti de viata si subiecte pe bune

 “La Maruta”, lider de audienta cu povesti de viata si subiecte pe bune

 “La Maruta”, lider de audienta cu povesti de viata si subiecte pe bune

Joi, 6 noiembrie, editia speciala a emisiunii „La Maruta” a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, lider de audienta pe tronsonul orar 17:31-18:59 cu aproape 1.8 milioane de telespectatori ce au stat in fata televizoarelor! 

Subiectele prezentate au clasat PRO TV pe primul loc pe toate categoriile de public, la distanta mare fata de emisiunea clasata pe locul doi. La nivelul publicului comercial, emisiunea La Maruta a fost lider de audienta cu un rating mediu de 8.1 puncte si o cota de piata de 27.8%, urmatorul post clasat inregistrand 5.4 puncte de rating si 18.6 cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut o audienta medie de 8.4 puncte de rating si o cota de piata de 22.0. Ratingul mediu obtinut de emisiunea competitoare situata pe locul doi a fost de 6.6 puncte si 17.3 cota de piata.

Emisiunea La Maruta si-a mentinut pozitia de lider si la nivel national, unde a inregistrat o audienta medie de 9.5 puncte de rating si 23.7 cota de piata, iar postul clasat pe locul second a obtinut o audienta medie de 7.5 puncte de rating si 18.7 cota de piata.

Peste 2,2 milioane de telespectatori au fost in fata televizoarelor in minutul de aur de la 18:41 si au urmarit subiectele prezentate de Catalin Maruta.

Emisiunea a debutat cu Minunile lui Maruta pentru micutul super erou, baietelul de numai 11 ani care a salvat un copil de trei ani cazut in put. Povestea lui Madalin a fost prezentata in aceasta saptamana in emisiunea Visuri la Cheie, unde Dragos Bucur alaturi de echipa lui au reusit sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuinta acestora, aducand o raza de speranta in viata lor.

Baietelul a fost prezent in platou impreuna cu familia sa, iar echipa La Maruta le-a pregatit multe surprize. Catalin l-a dus pe acesta si pe fratele sau la o baza militara unde s-au plimbat cu o masina blindata, au primit diplome de merit si multe cadouri. Tot in editia de ieri, Andra a venit cu surpriza pentru cei mici, cadouri care sa ii inveseleasca, dar a avut in acelasi timp si ea parte de o surpriza: a primit in direct trofeul MTV EMA Best Romanian Act! 

Totul e pe bune, La Maruta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni