“Vocea Romaniei” s-a cautat in acest weekend in Bucuresti

“Vocea Romaniei” s-a cautat in acest weekend in Bucuresti

Dupa ce a trecut prin orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, caravana “Vocea Romaniei” a ajuns in Bucuresti in acest weekend. Preselectiile au adunat nu numai locuitori ai capitalei, dar si romani cu aptitudini muzicale din alte orase ale tariisi din Republica Moldova.

Concurentii de la editiile precedente “Vocea Romaniei” au venit sa ii incurajeze pe cei prezenti, oferindu-le multe sfaturi utile pentru a scapa de emotii.

 

Timp de doua zile, pe 28 si 29 iunie, concurentii s-au inscris la auditii pentru a demonstra ca ei detin cea mai spectaculoasa voce din Romania. Concurentii au uimit prin diversitate, auditiile adunand nu doar romani din tara si de peste Prut, cat si concurenti turci sau de origine greaca si araba. Vocea a fost numitorul comun al sutelor de inscrisi, fie studenti, fie profesionisti din numeroase sfere de activitate: psihologi, organizatori de evenimente, profesori de limbi straine, operatori video, constructori si chiar un acrobat. 

 

Ana Maria Mirica, Iulia Dumitrache si Liviu Teodorescu, fostii concurenti de la “Vocea Romaniei”, au fost prezenti la auditii in prima zi de preselectii. Ana Maria Mirica i-a incurajat pe noii aspiranti la marele titlu: "I-am sfatuit sa fie foarte tari si sa se canalizeze mult pe ceea ce au de facut, sa nu-si piarda cumpatul, sa fie rezervati in anumite situatii si sa studieze mult inainte". Mai mult, Iulia Dumitrache le-a dorit concurentilor "Multa bafta, sa fie relaxati, sa fie naturali si sa cante bine, ca si cum ar fi ultima data... pentru a da tot ce au mai bun din ei."

 

 

Duminica, in a doua zi de preselectii, o noua serie de concurenti de la editiile precedente i-au sustinut pe cei prezenti: Mihai Chitu, Cristi Nistor, Sanziana Nicolae, Silviu Pasca si Nicoleta Ticala.

 

 

Nicoleta, fosta concurenta din echipa lui Smiley, a fost o prezenta deosebita, fiind insarcinata in luna a noua si venita sa-si incurajeze sotul: "Am venit sa-i sustin pe noii concurenti, dar si pentru a-mi sustine sotul. L-am inscris personal la Vocea Romaniei.”

 

 

Mihai Chitu, castigatorul trofeului “Vocea Romaniei” in sezonul trecut, a transmis concurentilor: "Am ajuns din Turcia, prin Bulgaria, ca sa sustin noii concurenti ai preselectiilor Vocea Romaniei. ii sfatuiesc pe toti sa viseze cu ochii deschisi, sa creada in sansa lor. Mie “Vocea Romaniei” mi-a schimbat viata total!”

 

 

Mai mult, Florin Grozea de la Hi-Q a fost prezent la auditii pentru a-si sustine o prietena: "Vocea Romaniei este un brand international. E bine ca exista mai multe concursuri de acest gen, dar trebuie sa recunoastem ca “Vocea Romaniei” este, de fapt si de drept, numarul 1”.

 

Cele mai cantate piese in acest weekend in Bucuresti au fost Je t’aime - Lara Fabian, At Last - Etta James, si Copacul - Aurelian Andreescu.

 

Ultimul oras in care Caravana “Vocea Romaniei” va cauta noi talente va fi Constanta. Pe 13 iulie, constantenii sunt asteptati la preselectii, pentru a demonstra ca ei au cele mai bune voci din tara.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni