• Emisiuni
  • Vocea României
  • “Voci variate, o echipa a contrastelor” – echipa Smiley se completeaza in lupta catre marele trofeu Vocea Romaniei

“Voci variate, o echipa a contrastelor” – echipa Smiley se completeaza in lupta catre marele trofeu Vocea Romaniei

“Voci variate, o echipa a contrastelor” – echipa Smiley se completeaza in lupta catre marele trofeu Vocea Romaniei

In fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii iau parte la cel mai tare show care se vede in aceasta toamna la televizor. 

Rasturnari de situatie, lupte aprige, flirt, glume si ironii sunt armele aduse in scena de antrenori pentru a castiga vocile in care cred si pe care isi doresc sa le duca in Marea Finala.

Cel mai zambaret antrenor a cucerit rand pe rand inimile concurentilor care au cantat pe scena de la Vocea Romaniei. Atitudinea optimista, bagajul mare de cunostiinte, dar si experinta de producator au fost doar cateva dintre motivele pentru care concurentii au ales sa faca parte din echipa lui. 

Auditiile pe nevazute au fost pentru Smiley o surprinza placuta deoarece a descoperit voci care l-au impresionat profund. El cauta putere, cauta personalitatea vocii dincolo de interpretare si un timbru care ajunge la suflet, o reteta cu care a castigat in prima editie marele trofeu: „Anul acesta am o echipa foarte variata din punct de vedere al vocii, aparitiei, al stilului dar si al background-ului muzical. Un singur lucru este asemanator intre concurentii din echipa mea: toti sunt diferiti. Este o echipa a contrastelor, daca pot sa o numesc asa.”

Pana acum Smiley si-a completat echipa cu noua concurenti, avand nevoie sa mai atraga inca cinci voci pentru a fi pregatit de urmatoarea etapa. 

Cei care l-au ales pe Smiley sa ii ghideze in cea mai buna competitie a vocilor sunt: Alin Gheorghisan, Ana Maria Georgescu, Gabriela simandi, Gelu Graur, Tiberiu Albu, Vladimir Pocorschi, Fabian Sasu, Emilia Musala si Aliona Munteanu. 

Alin Gheoghisan visa inca de mic sa devina actor. Spiritul lui creativ i-a dictat inca de atunci ca are inclinatii artistice. Pe langa muzica si teatru, Alin si picteaza. Prima incursiune in lumea artistica a venit la indemnul faimosului actor George Mihaita cu care a colaborat pentru un proiect. A terminat Facultatea de Drept indemnat de parintii lui, insa sufletul sau nu era impacat cu aceasta alegere si a dat admitere pe ascuns la Facultatea de Teatru unde a intrat si a reusit sa termine pe locul 1. A castigat premiul pentru cel mai bun actor in 2006, iar acum este profesor la Facultatea de Teatru. Muzica ocupa un loc important in viata lui, drept pentru care a colaborat cu BUG Mafia, Ozana Barabancea si multe alte nume mari din industrie in diverse proiecte muzicale. 

Ana Maria Georgescu a fost in lumina reflectoarelor inca din copilarie. Multi au crescut cu celebra piesa pe care o interpreta: “Ochii tai”. La varsta de 14 ani demonstra intregii tari ca are voce, castigand locul intai la festivalul de muzica Mamaia 2001. De atunci lucrurile au evoluat. A lansat 4 albume solo si 5 videoclipuri. intre timp a disparut din peisajul muzical romanesc si s-a dedicat studiilor si carierei in televiziune. intotdeauna s-a luptat sa ia cele mai bune decizii si sa urmeze calea corecta, iar venirea la Vocea Romaniei a fost un pas firesc.

Povestea lui Gelu Graur pare rupta dintr-un film de actiune. Are 34 de ani, a fost politist la brigada Antidrog iar acum lucreaza in Congo unde antreneaza fortele de ordine. Nu i-a fost usor sa ia decizia de a pleca sa lucreze in strainatate, mai ales ca a venit intr-un moment foarte dificil, fetita lui avand abia cateva luni. Fortat de presiunea care se punea pe el, amenintarile pe care le primea de la fosti condamnati pe care i-a arestat, el a decis sa plece pentru siguranta familiei sale. A venit la Vocea Romaniei indemnat de colegii sai din Congo si isi doreste sa ajunga cat mai departe in competitie.  

Vladimir Pocorschi s-a nascut intr-o familie in care muzica nu a lipsit niciodata. Canta alaturi de tatal sau, Mihai Pocorschi, in trupa VH2 si a infiintat alaturi de un prieten o trupa de cover-uri cu o intrepretare moderna. S-a luptat mult pana ca tatal lui sa il accepte in VH2, deoarece nu voia ca lumea sa creada ca a ajuns acolo doar pentru ca este fiul sau. intotdeauna a trebuit sa munceasca de doua ori mai mult decat ceilalti pentru a dovedi ca isi merita locul, drept pentru care a invatat sa cante singur la chitara. 

Gabriela Simandi este indragostita de jazz si de orice alt gen de muzica care ii da libertatea de a improviza si de a-si exprima creativitatea. Canta la pian si compune muzica. A invatat sa iubeasca muzica de la tatal sau care canta in tinerete in formatia Solaris. Tatal ei a murit, iar ea este determinata sa cante in continuare pentru el, sa rupa tacerea, sperand ca intr-o buna zi ii va auzi din nou vocea spunandu-i “esti in registrul potrivit”. 

Tiberiu Albu nu a luat nici o lectie de muzica in viata lui, talentul sau fiind nativ si cultivat prin munca si determinare. Tatal sau a fost primul care a observat ca are talent muzical, ceea ce i-a dat lui Tiberiu incredere in propriile forte. Canta la chitara si iubeste sa interpreteze melodii rock, blues sau fusion. in ultimul timp a inceput sa cocheteze si cu ideea de a compune muzica. Se descrie ca fiind in “lumea lui”, usor introvertit, insa in momentul in care paseste pe scena se creeaza o explozie de energie. 

Aliona Munteanu nu a studiat muzica pana acum, cu exceptia unor cursuri de baza, insa a reusit sa impresioneze prin vocea ei pe scene mari. A reprezentat Moldova la Eurovision in 2012 unde a castigat locul 11. Anul urmator a participat la Eurovision in Suedia unde a reusit sa obtina tot locul 11. A fost o experienta foarte frumoasa deoarece inainte nu mai cantase pe o scena atat de mare si in fata unui public atat de numeros. in restul timpului o ajuta pe sora ei sa organizeze evenimente de caritate pentru copiii devaforizati. isi doreste foarte mult sa ajunga pana in finala si s-a imaginat deja pe scena Vocii in acel moment.  

Sasu Fabian este un personaj aparte care cocheteaza cu industria muzicala inca din adolescenta. Are 32 de ani si se descrie ca o persoana cu un caracter cald, careia ii place armonia si stilul de viata natural. Fabian este psiholog la un centru pentru tineri. Pasiunea pentru muzica s-a concretizat intr-o formatie in care canta alaturi de Vladimir Pocorschi si Eliza Manda, si ei concurenti la Vocea Romaniei. 

Smiley declara despre echipa lui: „Fiecare are sanse sa fie Vocea Romaniei, dar pana acolo avem de munca. Voi sustine fiecare concurent in parte si ii voi incuraja sa dea tot ce au mai bun. Este sansa lor sa inceapa o cariera muzicala! Mi-am propus sa-i invat sa cante cu inima, sa se bucure de muzica si sa-si descopere "acel ceva special". Doar asa vor ajunge la inimile oamenilor.”

Emilia Musala

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

Toate momentele concurentilor de la auditiile pe nevazute sunt disponibile pe www.vocearomaniei.protv.ro

Descopera vineri, de la 20:30, in umatoarea editie de auditii pe nevazute ce voci il vor impresiona pe Smiley si il vor convinge sa mearga impreuna in urmatoarea etapa!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni